Slimme elektrisch laadoplossingen voor bedrijven

Elektrisch rijden vormt een belangrijk onderdeel van de transitie naar duurzame mobiliteit. Het aanbod aan elektrische auto’s en lichte bedrijfswagens groeit gestaag, maar daar hoort ook een gedegen laadinfrastructuur op uw bedrijf bij.

Van Kessel biedt professionele laadoplossingen voor bedrijven en ondernemingen. Samen met u kijken we welke laadoplossing het beste past bij uw situatie en uw wensen. Vervolgens nemen wij het hele traject van investering, installatie, onderhoud tot en met beheer van de laadpaal voor u uit handen. Het enige wat u en uw medewerkers moeten doen, is de stekker inpluggen. Elektrisch laden was nog nooit zo gemakkelijk!

Elektrisch laden in 7 stappen

 1. Wij bepalen samen met u de optimale laadoplossing voor uw bedrijf
 2. Wij zorgen voor de financiering en een professionele installatie
 3. U betaalt een vast tarief per kWh of per maand
 4. Wilt u liever zelf (mede-)investeren in de laadpaal? Dat is uiteraard ook mogelijk.
 5. Met onze universele laadpas kunt u altijd bij een openbaar laadpunt even bijladen
 6. Dankzij het moderne beheersysteem houdt u inzicht in uw laadsessies
 7. U beschikt over 24/7 technical support op afstand en wanneer nodig komt een servicemonteur snel ter plaatse

Welke laadpaal moet ik kiezen?

Dat is geheel afhankelijk van de inzet van uw elektrische wagenpark. Staan uw auto’s vaak langere tijd stil, bijvoorbeeld bij deeltijds gebruik? Dan is een AC laadpaal een prima oplossing. Moet u steeds snel weer op weg, kies dan voor een krachtige DC snellader. Hiermee kunt u vaak binnen 30 minuten een auto al voor 80% opladen.

Samen met u brengen we uw laadbehoefte in kaart en zoeken daar de beste laadoplossing bij. Normaal of snel laden? Wandladers of losstaande zuilen? 1 of 2 stopcontacten per lader? Wel of geen vaste kabels? Op deze manier kiezen we samen de laadinfrastructuur die het beste past bij uw wensen.

Onze diensten en ondersteuning

 • Financiering: Wilt u graag laadpalen op uw bedrijf plaatsen maar schrikt de investering u af? Geen nood: wij nemen de investering van u over en u betaalt een vast tarief per maand of per kWh
 • 24/7 ondersteuning: Wij bieden u 24/7 telefonische support voor vragen en voor het verhelpen van storingen op afstand. Op alle laadpalen geldt een garantie van xxx jaar. Verlengde garantie is mogelijk.
 • Gemakkelijk beheer: Onze moderne laadpas registreert alle laadsessies bij uw laadpalen. Vervolgens beheert u in onze moderne webportal gemakkelijk alle laadsessies van uw laadpassen, zowel thuis als onderweg. U krijgt inzicht in het stroomverbruik en de kosten per voertuig of chauffeur.
 • Openbare laadpaal: Wilt u uw laadpaal graag (deels) terugverdienen? Dat kan heel eenvoudig, door uw laadpaal open te stellen voor andere e-rijders. Wij helpen u met de exploitatie, pasacceptatie en inregelen van de transactiestromen van uw laadpaal.

Interesse in elektrisch laden op uw bedrijfsterrein?

Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.