Greenpoint: multi-fuel tankstations voor de transitie van fossiel naar duurzaam

Duurzame brandstoffen voor wegverkeer staan aan de vooravond om definitief door te breken. Als ondernemer kijkt u ongetwijfeld naar de kansen en beschikbaarheid van hoogwaardige (bio-)diesel, LNG, CNG en waterstof voor uw bedrijf. Tegelijkertijd kunt u niet zomaar uw hele wagenpark van vandaag op morgen vervangen door aangepaste voertuigen.

Daarom lanceren wij een nieuw tankconcept genaamd Greenpoint. Op logistieke knooppunten in heel Nederland bouwen wij tankstations met conventionele brandstoffen én duurzame alternatieven zoals TRAXX diesel, HVO, LNG en CNG. Bovendien zijn onze tankstations zo ingericht dat op termijn snel kan worden doorgeschakeld naar andere (bio-)dieselsoorten, bio-LNG en/of waterstof. Daarnaast adviseren wij u graag vrijblijvend over de duurzame brandstof die het best bij uw ambities en (huidige) wagenpark past.

Voordelen van Greenpoint tankstations:

  • Snel, duurzaam en voordelig tanken bij 8 multi-fuel tankstations
  • 24/7 toegankelijk, ook met trucks goed bereikbaar
  • Duurzame alternatieven zoals HVO fossielvrije diesel, TRAXX Zero, LNG en CNG
  • Diesel, AdBlue en Euro 95 tegen voordelige prijzen
  • Moderne zakelijke tankpas beschikbaar

Greenpoint tankstations bestaan steeds minimaal uit een voorterrein met luifel en brandstofpompen voor vrachtverkeer, waar mogelijk aangevuld met een tankgedeelte voor personenauto’s en/of wasstraten. Op elke Greenpoint wordt minimaal 1, maar liefst meer, duurzaam alternatief voor conventionele diesel aangeboden. De exacte samenstelling en productaanbod van elk Greenpoint tankstation wordt afgestemd op de plaatselijke behoefte van de markt.

Tankpas acceptatie

Voordelig, veilig en gemakkelijk tanken bij Greenpoint? Dat doet u met de Van Kessel Olie tankpas! Met deze moderne zakelijke tankpas profiteert u van scherpe prijzen op brandstof en AdBlue. Slimme veiligheidsopties tegen misbruik en toegang tot een overzichtelijke webportal zijn kosteloos inbegrepen. Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden!

Daarnaast biedt het Greenpoint concept de mogelijkheid om met vele andere tankpassen van oliemaatschappijen te tanken zoals BP Routex, DKV, Lukoil, Total, Tanx (Vissers), EDC, Multi Tank Card en Travelcard. Check de Greenpoint tankstations voor een overzicht van de tankpasacceptatie.

U vindt Greenpoint in Veghel (2x), Uden, Nieuwkuijk, Heesch, Oude-Tonge, Zeewolde, Asten en Haps. Kijk op www.greenpointfuels.nl voor ons netwerk en beschikbare brandstoffen, of neem direct contact met ons op.