Greenpoint: clean energy hubs voor de transitie naar duurzame mobiliteit

Als ondernemer kijkt u ongetwijfeld naar de kansen en beschikbaarheid van duurzame brandstoffen voor wegverkeer zoals hernieuwbare brandstoffen, LNG, elektrisch rijden en waterstof voor uw bedrijf. Tegelijkertijd kunt u niet zomaar uw hele wagenpark van vandaag op morgen vervangen door aangepaste voertuigen.

Daarom lanceren wij een nieuw tankconcept genaamd Greenpoint. Op logistieke knooppunten in heel Nederland bouwen wij clean energy hubs met duurzame alternatieven zoals HVO hernieuwbare diesel, TRAXX diesel, LNG, CNG, waterstof en elektrisch oplaadpunten. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de duurzame brandstof die het best bij uw ambities en (huidige) wagenpark past.

Voordelen van Greenpoint tankstations:

  • Snel, duurzaam en voordelig tanken bij 17 clean energy tankstations
  • 24/7 toegankelijk, ook met trucks goed bereikbaar
  • Duurzame alternatieven zoals HVO fossielvrije diesel LNG, CNG, elektrisch laden en waterstof
  • Diesel, AdBlue en Euro 95 tegen voordelige prijzen
  • Moderne zakelijke tankpas beschikbaar

Greenpoint tankstations bestaan steeds minimaal uit een voorterrein met luifel en brandstofpompen voor vrachtverkeer, waar mogelijk aangevuld met een tankgedeelte voor personenauto’s en/of wasstraten. Op elke Greenpoint wordt minimaal 1, maar liefst meer, duurzaam alternatief voor conventionele diesel aangeboden. De exacte samenstelling en productaanbod van elk Greenpoint tankstation wordt afgestemd op de plaatselijke behoefte van de markt.

Tankpas acceptatie

Voordelig, veilig en gemakkelijk tanken bij Greenpoint? Dat doet u met de Van Kessel tank&laadpas! Met deze moderne zakelijke tankpas profiteert u van scherpe prijzen op brandstof. Slimme veiligheidsopties tegen misbruik en toegang tot een overzichtelijke webportal zijn kosteloos inbegrepen. Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden!

Kijk op www.greenpointfuels.nl voor ons tankstation netwerk en beschikbare brandstoffen, of neem direct contact met ons op.