TRAXX Diesel: zuiniger, schoner, beter!

Al 17 jaar is TRAXX Diesel dé referentie in Nederland op het gebied van dieselkwaliteit. Haar enorme trackrecord van kostenbesparing, energiebesparing en bacteriebestrijding bij meer dan 12.000 bedrijven spreekt voor zich. Het is dan ook onze meest verkochte brandstof. En nu hebben we hem nog verder verbeterd.

Fabrikanten ontwikkelen steeds zuinigere, schonere én dus geavanceerdere dieselmotoren. Ons antwoord daarop is de 4de generatie TRAXX met de nieuwe CLEAN4FORCE technologie. Deze revolutionaire reinigende moleculen halen steeds het maximale rendement uit elke druppel brandstof. Ze verminderen slijtage aan de injectoren en beschermen tegen biodieselproblemen.

Voordelen TRAXX Diesel

  • Verlaagt het brandstofverbruik
  • Reduceert de uitstoot van CO2 met 4%
  • Verlaagt de lokale uitstoot van fijnstof, roet en NOx
  • Uitstekende bescherming tegen bacterieproblemen
  • Bij slechts 1,5% brandstofbesparing is de meerprijs reeds terugverdiend
  • Reeds meer dan 12.000 gebruikers in Nederland

Resultaat: een hoogwaardige EN590 dieselbrandstof die bewezen efficiënt is, minder emissies uitstoot en zuinig is. Bovendien voorkomt de beproefde bacteriebestrijder schadelijke bacterieproblemen, verstopte brandstoffilters en stilstand. TRAXX Diesel is onze meest performante dieselbrandstof met de hoogste betrouwbaarheid en het laagste energieverbruik per kilometer of draaiuur. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Lees hier meer over de 4-voudige werking van CLEAN4FORCE.
Lees hier de bevindingen van TRAXX gebruikers.