Professionele ondersteuning

Professioneel beheer en support spelen een sleutelrol bij de betrouwbaarheid en veiligheid van uw laadpunten. Naast een gedegen advies en plaatsing van elektrische laadoplossingen voor voertuigen, bieden wij ook interessante diensten aan die ervoor zorgen dat uw oplader(s) nu en in de toekomst aan al uw wensen en verwachtingen voldoet.

Financiering

Wilt u graag laadpalen op uw bedrijf plaatsen maar schrikt de investering u af? Geen nood: in bepaalde gevallen kunnen wij de investering van u overnemen. Vraag ons vrijblijvend naar de voorwaarden.

24/7 ondersteuning

Wij bieden u 24/7 telefonische support voor vragen en voor het verhelpen van storingen op afstand. Op alle laadpalen geldt een fabrieksgarantie van 1 jaar. Verlengde garantie is ook mogelijk.

Openbare laadpaal

Wilt u uw laadpaal graag (deels) terugverdienen? Dat kan heel eenvoudig, door uw laadpaal open te stellen voor andere e-rijders! Wij helpen u met de exploitatie, pasacceptatie en inregelen van de transactiestromen van uw laadpaal.

Wilt u graag meer weten over bovenstaande diensten? Of heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw laadplein? Neem dan snel contact op met onze e-mobility specialisten.