1 laadpas voor 270.000 oplaadpunten in heel Europa

Heeft u de laadinfra op uw bedrijf goed op de rit, maar wilt u ook onderweg kunnen bijladen? Met de Van Kessel laadpas bent u welkom bij een groot netwerk van openbare laadpalen en snelladers. In Nederland staan zo’n 90.000 laadpunten voor u ter beschikking. In de rest van Europa kunt u bij nog eens 180.000 laadpalen terecht.

Altijd volledige controle met onze moderne webportal

De Van Kessel laadpas zorgt ervoor dat alle laadsessies altijd nauwkeurig worden geregistreerd. U kunt een laadpas koppelen aan een voertuig of een medewerker (of beide). Vervolgens kunt u in onze moderne webportal gemakkelijk alle laadsessies inzien en beheren.

Zo krijgt u inzicht in de stroomafname, laadlocatie en de kosten per voertuig of chauffeur. Daarnaast kunt u zelf passen aanvragen of blokkeren. Gebruikt u uw Van Kessel passen ook voor brandstof tanken? Deze transacties ziet u in dezelfde webportal.

Óók voor brandstof tanken

Heeft u ook hybride of brandstofauto’s in uw wagenpark? Geen nood, met de Van Kessel pas bent u ook welkom bij meer dan 500 tankstations in de Benelux. U kunt dus altijd wel ergens opladen of tanken met één pasje van één leverancier; handig, overzichtelijk en geen gedoe met verschillende pasjes en facturen.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over het netwerk of de functionaliteiten van de Van Kessel laad- en tankpas? Of bent u benieuwd naar de voorwaarden? Neem gerust contact op met ons, wij helpen u graag verder.