Waar kan ik HVO diesel tanken?

HVO is de meest duurzame dieselbrandstof van het moment. Dit fossielvrije, hernieuwbare en emissie-arme alternatief voor diesel, staat aan de vooravond om definitief door te breken. U kunt HVO thuis of onderweg tanken, maar u kunt ook stapsgewijs met HVO beginnen met een combinatie van beiden.

Thuis tanken

Al jarenlang brengt Van Kessel dieselbrandstof aan ‘huis’ bij bedrijven. Kiest u voor duurzame mobiliteit, dan kunnen wij u ook per tankwagen HVO20 of HVO100 leveren in plaats van diesel. U hoeft hiervoor niets aan te passen aan uw tankinstallatie of dieseltank. HVO tanken werkt net als diesel tanken, dus ook voor uw medewerkers verandert er niets. Kortom, u kunt gewoon thuis HVO tanken met uw huidige tankinstallatie.

  • Wij leveren HVO20 of HVO100 diesel op uw bedrijf
  • Geen aanpassingen nodig aan uw thuistankinstallatie
  • Geen wijzigingen voor uw medewerkers

Landelijk netwerk van tankstations

Bent u gewend om onderweg te tanken? Geen probleem; u vindt HVO bij steeds meer van onze Greenpoint tankstations. Wilt u op nog meer locaties HVO tanken? Met uw Van Kessel tankpas tankt u – naast Greenpoint – ook HVO bij ruim 50 andere tankstations in Nederland. Zo heeft u altijd een HVO tankstation in de buurt.

Met enkele wagens beginnen?

Vele ondernemers staan op het punt om de overgang te maken van conventionele naar duurzame brandstof. Maar soms is het praktisch of financieel niet haalbaar om zomaar al uw voertuigen van vandaag op morgen op HVO diesel te laten rijden. Gelukkig zijn er mogelijkheden om op kleine schaal te beginnen. Door thuis diesel te tanken en onderweg met enkele auto’s HVO te tanken met de Van Kessel tankpas (of vice versa), kunt u stapsgewijs de transitie maken van conventionele naar duurzame diesel. En zodra uw hele wagenpark er klaar voor is, dan schakelt u over naar HVO in uw thuistankinstallatie.

  • Kies voor een combinatie van thuis en onderweg tanken
  • Start op kleine schaal met HVO tanken bij een tankstation
  • Groei op uw eigen tempo door naar meer auto’s op HVO
  • Schakel op termijn over naar HVO in uw thuistankinstallatie voor een volledig CO2 neutraal wagenpark

HVO tankadvies

Van Kessel adviseert u graag over de mogelijkheden om met HVO diesel van start te gaan. Dat kan zowel met uw eigen thuistankinstallatie, onderweg op een netwerk van tankstations, of met een combinatie van beide. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Lees ook: wat zijn de verschillen tussen HVO20 en HVO100?