TRAXX Diesel: geen woorden maar cijfers!

De ene diesel is de andere niet. Sommige diesels beloven namelijk meer. En andere diesels dóen ook daadwerkelijk meer. Zoals TRAXX, de zuinige, schone en betrouwbare dieselbrandstof die speciaal is ontwikkeld voor bedrijven met moderne dieselmotoren en een eigen tankinstallatie.

Door de jaren heen hebben we zoveel testrapporten, analyses, besparingsberekeningen en klantervaringen over TRAXX verzameld, dat we over een enorme berg bewijsmateriaal beschikken en dus ook cijfermatig kunnen onderbouwen wat we vertellen. Hier vindt u onze belangrijkste cijfers op een rijtje:

3,7% brandstofbesparing – TRAXX grijpt in op 2 cruciale aspecten van dieselmotoren, namelijk de brandstofinspuiting en het verbrandingstijdstip. Hierdoor haalt TRAXX structureel het maximale rendement uit elke verbranding – op de testbank én in de praktijk!

€ 2.255 – zoveel bespaart u op uw brandstofkosten bij een jaarverbruik van 100.000 liter*. Vraag hier een berekening op maat van uw bedrijf.

4,5% meer koppel – de reinigende bestanddelen en het extra hoge cetaangetal van TRAXX zorgen niet alleen voor een lager brandstofverbruik, maar ook voor meer trekkracht op de wielen.

11.951 kg CO2 – dat is de hoeveelheid CO2 die u reduceert met TRAXX Diesel. Mooi meegenomen indien u bezig bent met de CO2-Prestatieladder of Lean & Green! Wilt u nog meer CO2 voorkomen? Kies dan voor TRAXX Zero klimaatneutrale diesel.

9,5% NOx en 5,3% fijn stof – door de efficiënte en schone verbranding van TRAXX worden ook lokale emissies vermindert. Testresultaten laten een interessante reductie van NOx (9,5%) én fijn stof (5,3%) zien. En dat is natuurlijk erg goed nieuws voor de gezondheid van uw medewerkers en omwonenden!

10.000 – dat is het aantal bedrijven in Nederland die al voor TRAXX brandstof hebben gekozen. Kijk hier voor praktijkervaringen van TRAXX gebruikers.

15 jaar – wij zijn marktleider in de zgn. thuistankmarkt op gebied van dieselkwaliteit. Steeds weer zoeken wij naar manieren om onze diesel nog beter te maken. Met onze huidige TRAXX zijn wij al aan onze 3de generatie brandstofkwaliteit toe.

100% klimaatneutraal – TRAXX Zero reduceert en compenseert volledig de CO2-impact van uw wagen- of machinepark. Als bewijs ontvangt u jaarlijks een officieel certificaat met daarop de hoeveelheid gecompenseerde CO2.

0 bacterieproblemen – TRAXX bevat altijd een bacteriebestrijder die preventief slijmvorming in de diesel voorkomt. Hierdoor hebben wij een zeer goede jarenlange trackrecord op het voorkomen van bacterieproblemen in dieseltanks.

6 producteigenschappen – TRAXX bevat 6 unieke componenten die de basiseigenschappen van EN590 diesel merkbaar verbeteren, zowel tijdens het verbrandingsproces in de motor als tijdens de opslag in uw dieseltank.

1,5% – Bij ca. 1,5% brandstofbesparing heeft u de meerprijs van TRAXX t.o.v. standaard EN590 diesel al terugverdiend!

Kortom, onze brandstoffen TRAXX Diesel en TRAXX Zero zijn het resultaat van 15 jaar productontwikkeling, strenge testprocedures én hebben zich in de praktijk bewezen. Benieuwd wat TRAXX voor uw bedrijf waard is? Neem snel contact op en kom dit met 1 gesprek te weten!

* Berekening op basis van een verbruik van 100.000 liter standaard EN590 diesel, uitgaande van een dieselprijs van €1,00 per liter (excl. BTW). Dit is een rekenvoorbeeld, actuele prijzen verkrijgbaar op aanvraag. Contacteer ons voor meer informatie!