Nieuw Greenpoint tankpunt nabij de A59 in Heesch

Aan de Cereslaan 11 in Heesch, op nauwelijks 250 meter van de A59, afrit 52 Oss, vindt u tankstation Greenpoint Heesch. Naast conventionele diesel en AdBlue kunt u hier ook TRAXX Zero CO2-neutrale diesel tanken.

Greenpoint Heesch beschikt over Highspeed dieselpompen, AdBlue en voldoende draairuimte voor vrachtwagens. Voor personen- en bestelwagens zijn Lowspeed dieselpompen aanwezig. Tanken kan met de zakelijke tankpassen van BP Routex, Total, Argos, DKV, Van Kessel Olie en Multi Tank Card.

Stapsgewijs van fossiel naar duurzaam

Greenpoint is een nieuw tankconcept van Van Kessel Olie en de van Peperstraten Group dat een steentje wil bijdragen aan de energietransitie. Enerzijds staan verschillende alternatieve brandstoffen klaar om door te breken, maar zij zijn slechts mondjesmaat beschikbaar. Anderzijds is er voor vele toepassingen nog steeds behoefte aan de traditionele diesel. Greenpoint wil de overgang van fossiel naar duurzaam voor bedrijven faciliteren door op strategische logistieke knooppunten zowel traditionele als nieuwe duurzame brandstoffen aan te bieden.

TRAXX Zero: klimaatneutrale diesel die CO2 reduceert en compenseert

TRAXX Zero is een hoogwaardige EN590 dieselbrandstof die door een efficiënte verbranding helpt om uw brandstofverbruik – en dus ook uw CO2-uitstoot – concreet te reduceren. De resterende CO2-emissies worden gecompenseerd door investeringen in duurzame energieprojecten. Deze duurzame energieprojecten leveren een gegarandeerde en gecertificeerde CO2-reductie op. Resultaat: een klimaatneutrale diesel waarmee uw vrachtwagens, bouwmachines en trekkers netto geen CO2-uitstoot veroorzaken en niet meer bijdragen aan klimaatverandering.

Lees hier meer over de werking en voordelen van TRAXX Zero.

Tanken bij Greenpoint Heesch

Er zijn momenteel reeds 6 Greenpoint tankstations in Veghel (2), Uden, Nieuwkuijk, Oude-Tonge en Heesch. Daarnaast wordt volop gewerkt aan nieuwe tanklocaties in Zeewolde, Cuijk, Ede en Sliedrecht.

Bekijk hier alle Greenpoint tankstations
Bekijk hier het volledige Van Kessel Olie tankstation netwerk

Wilt u graag meer weten over tanken bij Greenpoint Heesch, duurzame brandstoffen en zakelijke tankpassen? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.