Onze laadprojecten

Sinds 2020 ontwerpen, installeren, coördineren en exploiteren wij laadpunten en -pleinen bij bedrijven en op tankstations. Dit doen wij onder regie van onze eigen technische specialisten en met behulp van professionele toeleveranciers en installateurs. Hieronder vindt u enkele van onze recente realisaties.

Bij een taxibedrijf realiseerden wij dit laadplein met 8 laadpalen 22 kW met duo aansluitingen en 1 snellader voor eigen gebruik op hun bedrijfsterrein. Daarnaast plaatsten we ook 1 openbare snellader ‘buiten het hek’ waar ook andere e-rijders gebruik van kunnen maken.

Bij dit taxibedrijf bouwden wij een laadplein met 2 snelladers 60 kW en 3 laadpalen 22 kW met duo aansluitingen. Een slim loadbalancing systeem zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit op de aansluiting steeds ‘in real-time’zo efficiënt mogelijk verdeeld wordt over de op dat moment gebruikte laadpunten.

Bij het Greenpoint tankstation in Milheeze plaatsen wij 2 duo laders 22 kW en een 150 kW snellader. Dit laadplein wordt gevoed door een zonnedak op nabijgelegen loodsen en kantoren.

De ligging van ons tankstation in Ede vlak langs twee snelwegen leent zich uitstekend voor snelladers voor elektrische voertuigen. Daarom hebben wij hier twee 150kW snelladers met Combo CCS en Chademo stekkers geplaatst. Hiermee kan een doorsnee elektrische auto binnen 30 minuten weer voor 80% bijladen. Wachtende bestuurders kunnen terecht in de naastgelegen moderne shop met verse broodje en snacks.

Heeft u ook een laadproject dat u graag met ons wilt bespreken? Neem dan nu contact op met ons.