Castrol Smooth Drive Technology: langere olielevensduur, betere bescherming

Castrol introduceert de vernieuwde Smooth Drive Technology voor haar Castrol TRANSMAX producten. Niet alleen de benamingen van de TRANSMAX producten is gewijzigd, maar ook de technologie is verbeterd.

Moderne transmissies zijn complex en moeten harder werken dan ooit, in het stadsverkeer continue stoppen en optrekken en ook in moderne vrachtwagens nemen transmissies en assen tot wel 30% hoger koppel over van de motor. Dit vormt een zware belasting voor de olie, waardoor de oliefilm sneller kan breken en dat is nadelig voor de olielevensduur. Het kan leiden tot schokkend rijden en schade aan onderdelen.

Smooth Drive Technology

Castrol TRANSMAX met Smooth Drive Technology bevat actieve regelmoleculen die automatisch hun wrijvingsniveau aanpassen wanneer druk en snelheid veranderen om de afbraak van de oliefilm te bestrijden. Dit betekent een langere olielevensduur waardoor uw voertuig langer soepel blijft rijden en beter beschermd blijft. U kunt met vertrouwen blijven rijden gedurende het maximale olieverversingsinterval en de levensduur van de transmissie wordt verlengd.

Zekerheid

Niet voor niets dat 2 op de 3 grote autofabrikanten kiezen voor de transmissievloeistoffen van Castrol om hun nieuwe auto’s af te leveren. Deze fabrikanten willen het beste voor de auto’s die ze produceren. De vernieuwde Castrol TRANSMAX met Smooth Drive Technology is uw kans om uw voertuig op dezelfde manier te beschermen als de fabrikanten dat doen. Lees hier waarom 2 op 3 automerken Castrol transmissie-olie gebruiken.

Kijk op www.castrol.nl voor meer informatie of bel meteen met onze specialisten op 0492-34 12 21.