Waarom 2 op 3 automerken Castrol transmissie-olie gebruiken (met video)

Moderne autotransmissies zijn erg complex. Ze bestaan uit 300 tot maar liefst 1.000 onderdelen en in typisch woon-werkverkeer maken ze zo’n 18.000 stopstarts en 88.000 schakelbewegingen per jaar. Transmissies krijgen het dus enorm hard te verduren, en wanneer ze niet met de correcte transmissievloeistof worden afgevuld, leidt dit al snel tot schokkerige schakelbewegingen en vroegtijdige slijtage aan de bewegende onderdelen. Kijk hier hoe Castrol transmissievloeistof zorgt voor een optimale werking en levensduur van transmissies:

Sterk wanneer nodig, soepel wanneer het kan

Castrol TRANSMAX, SYNTRANS en SYNTRAX met SmoothDrive Technology ™ is een gamma hoogwaardige transmissievloeistoffen. Ze bevatten unieke actieve anti-wrijvingsmoleculen die zich meteen fysiek aanpassen bij druk- en snelheidswijzigingen in de transmissie. Ze zijn sterk wanneer extra bescherming noodzakelijk is, en soepel wanneer een comfortabele schakelbeweging verwacht wordt.

Deze unieke eigenschap van Castrol zorgt voor een soepelere aandrijving en een langere levensduur van de transmissie. Het bewijs? 2 op 3 autofabrikanten wereldwijd vullen hun transmissies af fabriek met Castrol transmissievloeistoffen.

Kijk op www.castrol.nl voor meer informatie of bel meteen met onze specialisten op 0492-34 12 21.