Kwaliteitssmeermiddelen voor de agrarische professional

Nederland is de op één na grootste exporteur van land- en tuinbouwproducten ter wereld. Een sector van groot (lees: levens-)belang, tenslotte voorzien zij ons in onze eerste levensbehoefte. Landbouwmachines moeten goed kunnen presteren onder zware omstandigheden en drukke periodes, stilstand is dan het laatste waar u aan moet denken. Voor een goed functionerend machinepark is onderhoud zeer belangrijk en daarbij hoort een smeermiddel waar u op kunt vertrouwen.

In 1917 bracht Castrol al gespecialiseerde smeermiddelen voor de agrarische sector op de markt. Sindsdien is Castrol altijd nauw betrokken geweest in deze sector om te ontdekken waar de uitdagingen liggen en te begrijpen welke behoeften er zijn. Deze essentiële inzichten vormen de basis voor de verschillende Castrol smeeroliën die specifiek voor heavy duty zijn ontwikkeld, it’s more than just oil, it’s liquid engineering.

Ja, ik wil meer weten over Castrol Heavy Duty smeermiddelen

  Smeeradvies op maat
  Technische ondersteuning

  Castrol Vecton – Heavy Duty & Agri

  Castrol Vecton is special ontwikkeld om de afbraak van olie tegen te gaan en past zich aan hogere temperaturen aan. Met de nieuwe System Pro Technologytm heeft de Castrol Vecton lijn een extra prestatiereserve om oxidatie onder controle te houden, afzettingen te verminderen en schadelijke zuren te neutraliseren.


  Castrol CRB – Heavy Duty & Agri

  Castrol CRB Turbomax met speciaal geformuleerde DuraShieldtm Boosters beschermd tegen slijtage en helpt op twee specifieke manieren een lange en optimale levensduur van de motor te behouden.


  Castrol Transmax Agri

  Specifiek voor de agri heeft Castrol Transmax een olie die uitstekende prestaties en bescherming biedt voor motor, transmissie, natte schijfremmen, hydraulische installaties en voorassen.

  Smeeradvies nodig? Onze technische medewerkers voorzien u graag van de juiste informatie en advies op maat.

  Neem vrijblijvend contact met ons op

  Ja, ik wil meer weten over Castrol Heavy Duty smeermiddelen

   Smeeradvies op maat
   Technische ondersteuning