Bezoek ons en beleef Formule 1 tijdens AgroTechniek Holland!

Altijd al eens een echte Formule 1 auto willen bewonderen of zelf een unieke race-ervaring beleven? Kom dan zeker van 12 t/m 15 september naar onze Castrol stand op de AgroTechniek Holland in Biddinghuizen en beleef de Formule 1 van dichtbij.

Beleef het op de Castrol stand!

Van Kessel Olie is aanwezig op de AgroTechniek Holland op de Castrol stand in de overdekte Mechahal (grote witte tent, standnr. M2.04). Naast een unieke F1-ervaring vertellen wij u uiteraard ook graag alles over de nieuwe Castrol agri smeermiddelenlijn en onze kwaliteitsbrandstof TRAXX Diesel. Wij heten u van harte welkom onder het genot van een hapje en een drankje op onze stand!

Ontdek de vernieuwde Castrol motoroliën voor landbouw, grondverzet en transport

De nieuwste motortechnologieën in moderne tractoren en landbouwmachines ontwikkelen tot wel 30% meer koppel. Dit zorgt echter voor hogere motortemperaturen en -drukken en dat kan leiden tot versnelde oxidatie en olie-indikking, een sterkere opbouw van afzettingen en een snelle afname van de zuurteregelingsfunctie van de olie. Dit alles zorgt ervoor dat de olie sneller afbreekt en verkort de olielevensduur.

Om proactief en gedegen te anticiperen op deze technische uitdagingen, heeft Castrol haar assortiment motoroliën en agrarische oliën voor landbouw, grondverzet en transport vernieuwd. Dit assortiment bestaat nu uit 3 productgroepen, nl. VECTON, CRB en TRANSMAX.
Lees hierover meer in het nieuwsbericht.

AgroTechniek Holland Biddinghuizen

AgroTechniek Holland is dé beurs waar de volledige landbouwmechanisatie aanwezig is op één locatie. Van 12 tot en met 15 september 2018 zijn het openluchtterrein, demoterrein en de overdekte Mechavak-hal gevuld met de nieuwste trekkers, werktuigen, oogstmachines, stalinrichting, melktechniek, ICT en aanverwante zaken. De gezellige en ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat zaken doen een plezier wordt en u wellicht met een aantal interessante nieuwe weetjes naar huis gaat.
Voor praktische info en openingstijden kijk op agrotechniekholland.nl.

Wij zien u graag tijdens AgroTechniek Holland in Biddinghuizen op de Castrol stand!