De ideale partner voor tankstations

Als eigenaar of zelfstandige exploitant van één of meerdere tankstations wilt u wellicht zelf uw strategie bepalen. Wij kunnen u hierin adviseren.

Van Kessel Olie is niet alleen leverancier van brandstoffen aan tankstations, maar ook exploitant van meerdere stations in Zuid-Nederland. Hierdoor beschikken wij over vakkundige mensen, kennis en ervaring om u te adviseren over de beste oplossingen en concepten voor een rendabele exploitatie van uw tankstation(s).

Graag bespreken wij met u:

  • Uw en onze exploitatiedoelstellingen
  • Ontwikkelingen in de brandstoffenmarkt
  • Positionering van uw tankstation nu en in de toekomst (voortgang in bemande of onbemande vorm?)
  • Keuze van het meest geschikte concept en merk voor uw tankstation
  • Operationele kosten op uw tankstation
  • Promotie, personeel en prijsstelling op uw tankstation

Interesse in een kennismakingsgesprek met Van Kessel Olie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.


Derks Overasselt, zelfstandig tankstation ondernemer:
"Je krijgt niet een heel pakket aan eisen opgedrongen"

De familie Derks baat een tankstation, supermarkt, bakkerij en wasserette uit in het centrum van Overasselt. Sinds jaar en dag is Van Kessel Olie de vaste brandstofleverancier van Derks. In 2012 besloot Derks om zijn station in de Argos kleuren te zetten.

Arnold Derks vertelt: “Allereerst ben ik erg gecharmeerd van de menselijke aanpak van Van Kessel Olie en Argos. Je krijgt niet een heel pakket aan eisen opgedrongen, maar ik kon zelf aangeven waar ik met mijn tankstation naartoe wilde. Vervolgens hebben de mensen van Van Kessel Olie en Argos e.e.a. gezamenlijk met mij zo uitgewerkt.

De combinatie Van Kessel Olie – Argos bevalt prima. “De Argos kleurstelling geeft een frisse en herkenbare uitstraling aan ons station. Bovendien kunnen we heel makkelijk vrijblijvend meeliften op hun verkoopacties en concepten. Van Kessel Olie daarentegen is een ervaren brandstofleverancier. Zij werken met een eigen planning, eigen chauffeurs en eigen wagenpark. Elke week komen hier dezelfde chauffeurs en dat is ook wel prettig.” besluit Arnold Derks.

Argos_tankstation.jpg

Peter Veldhuizen, zelfstandig tankstation ondernemer:
“Argos is een sterk merk voor brandstoffen”

Na ruim veertig jaar Shell is het tankstation aan de Parallelweg in Leerdam sinds 1 juli 2013 overgestapt op het merk Argos. Het merendeel van de klanten heeft daar positief op gereageerd.

“Argos is een A-merk,” vertelt stationsmanager Peter Veldhuizen. “Argos biedt tevens een stukje exclusiviteit, want het is het enige merk in ons land dat Blue One 95 aanbiedt. Dat is brandstof met ethanol die ervoor zorgt dat de motor langer koel blijft, en daardoor minder brandstof verbruikt. Daar komt bij dat deze benzine standaard twee cent goedkoper is dan euro 95. Maar de klant is bij Argos Leerdam zo wie zo minder geld kwijt voor een tankbeurt, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Argos Leerdam B.V. is en blijft een zelfstandig tankstation. Nog dit jaar wordt een nieuw spaarsysteem geïntroduceerd dat fikse korting geeft op artikelen uit de shop of recht geeft op een gratis wasbeurt. De bestaande wasstraat heeft onlangs een nieuwe, technisch hoogwaardige machine gekregen met keuze uit zes programma’s. Binnenkort wordt ook de washal volledig gerestyled.

De verandering van merk heeft niet tot personeelswisselingen geleid,” merkt Peter Veldhuizen op. “Argos is en blijft een gezellig Leerdams tankstation, en bovendien het enige met een goed gesorteerde shop waar het verlenen van service vanzelfsprekend is. Dat vinden niet alleen wij, maar ook de ruim duizend bezoekers die elke dag bij ons binnenlopen.

Van Kessel Olie is verantwoordelijk voor de brandstofbevoorrading (incl. Blue One 95 benzine) van Argos Leerdam en 14 andere tankstations. Wilt u graag meer weten over leveranties aan tankstations? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

argos_tankstation_leerdam.jpg
Van Kessel Olie