Vissers Energy Group en Van Kessel Olie bundelen krachten

Vanaf 1 juli 2019 gaan Vissers Energy Group en Van Kessel Olie samenwerken! Deze strategische samenwerking tussen beide familiebedrijven is een logisch gevolg van de marktontwikkeling. Met schaalgrootte en kennis in combinatie met de ondersteuning van A-merken leggen we de basis voor een sterke toekomst. Hiernaast zullen de huidige ondernemingen zelfstandig blijven bestaan, maar zullen zij zich beiden focussen op ieders specialisme, vanuit hun eigen huidige locatie.

Focus Vissers Energy Group

Vissers Energy Group gaat zich volledig richten op retail, dealers en tankpassen. Dit bestaat uit de bemande tankstations Esso, BP, Esso Express, de shops met de formules Moments & More, Delimore of De Smaaksmederij, de leveranties van Esso brandstoffen aan dealers én de eigen tankpas. Vissers Energy Group gaat daarnaast ook de exploitatie verzorgen van enkele tankstations met shop van Van Kessel Olie.

Focus Van Kessel Olie

Van Kessel Olie gaat de leveranties van Vissers Energy Group op thuislocaties van brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue verzorgen. De contactpersonen, alsmede het productassortiment blijven hetzelfde. Deze leveranties zullen vanaf 1 juli 2019 vanuit Milheeze, de standplaats van Van Kessel Olie, plaatsvinden. Daarnaast blijft Van Kessel Olie actief op het gebied van de exploitatie van onbemande en dealer tankstations, alsmede de verkoop van de eigen tankpas.

Andere voordelen van de samenwerking

Door deze samenwerking kunnen beide bedrijven aan hun klanten een nog groter netwerk op de tankpassen aanbieden. Daarnaast zullen gezamenlijke initiatieven genomen worden om alternatieve brandstoffen snel en deskundig in te voeren naar de behoefte van de klant. Wij willen dé kennispartner zijn in de energietransitie.

Tenslotte

Deze samenwerking heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid bij beide bedrijven. Van Kessel Olie en Vissers Energy Group zijn ervan overtuigd dat deze strategische samenwerking een solide basis vormt om in de toekomst aan onze klant het verwachte serviceniveau te kunnen blijven aanbieden.

Over Vissers Energy Group

Het doel van Vissers Energy Group is om de energie die mensen nodig hebben op een duurzame en comfortabele manier te verzorgen. Vissers Energy Group concentreert zich sinds 1994 op de exploitatie en ontwikkeling van tankstations. Met ruim 300 medewerkers, 45 tankstations in eigen beheer en een groot netwerk van partnerlocaties heeft dit familiebedrijf zich een stevige positie in de markt weten te veroveren. Op de stations kom je de eigen concepten Moments & More (9 locaties), Delimore (16 locaties) en De Smaaksmederij (1 locatie) tegen. Daarnaast heeft Vissers haar eigen tankpas (TANXpas).

Over Van Kessel Olie

Van Kessel Olie B.V. is een zelfstandige handelsonderneming in brandstoffen, smeermiddelen en tankpassen. Met 90 medewerkers, een wagenpark van 24 tankwagens, 30 tankstations in eigen beheer en officiële samenwerkingsverbanden met BP, Castrol, TRAXX, Argos, Total en Greenpoint, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de oliemarkt in Zuid- en West-Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor te Milheeze leveren wij een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten en diensten aan zakelijke relaties in de sectoren (inter-)nationaal transport, bouw & infra, agri & loonwerk, landbouwmechanisatie, industrie, garagebedrijven en tankstations.