Video: Loonbedrijf over TRAXX Diesel: “Stilstand kunnen wij ons niet veroorloven”

Onlangs waren wij te gast bij Loonbedrijf Hendrix & Smits uit Castenray. Sinds 2009 rijden alle trekkers, machines en vrachtwagens van dit familiebedrijf op TRAXX Diesel. Mede-eigenaar Fred Hendrix vertelde ons waarom zij voor TRAXX Diesel hebben gekozen en wat hen in de samenwerking met Van Kessel bevalt:

Zuiniger, schoner, beter!

Al 17 jaar is TRAXX dé referentie in Nederland op het gebied van dieselkwaliteit met een enorme trackrecord van kostenbesparing, energiebesparing en bacteriebestrijding bij meer dan 12.000 bedrijven. Het is dan ook onze meest verkochte brandstof. TRAXX dieselbrandstof bevat revolutionaire reinigende moleculen die vuil in de injectoren verwijderen en steeds het maximale rendement halen uit elke druppel brandstof. Ze verminderen slijtage aan de injectoren en verbeteren de verbranding. Bovendien voorkomt de beproefde bacteriebestrijder vervelende bacterieproblemen, verstopte filters en stilstand.

Voordelen TRAXX Diesel

  • Verlaagt het brandstofverbruik
  • Reduceert de uitstoot van CO2 met 4%
  • Verlaagt de lokale uitstoot van fijnstof, roet en NOx
  • Uitstekende bescherming tegen bacterieproblemen
  • Voldoet aan de EN590 dieselnorm
  • Bij slechts 1,5% brandstofbesparing is de meerprijs reeds terugverdiend
  • Reeds meer dan 12.000 gebruikers in Nederland

Resultaat: een hoogwaardige EN590 dieselbrandstof die bewezen efficiënt is, minder emissies uitstoot en zuinig is.  TRAXX Diesel is onze meest performante dieselbrandstof met de hoogste betrouwbaarheid en het laagste energieverbruik per kilometer of draaiuur. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kijk ook de video hoe TRAXX bacteriegroei in diesel voorkomt