Castrol introduceert eenvoudiger en overzichtelijker TRANSMAX assortiment

Castrol heeft haar transmissie-oliën assortiment vernieuwd. Door de enorme toename aan specificaties – en dus ook nieuwe oliën – was het transmissie assortiment van Castrol erg complex en lastig te doorgronden geworden. Daarom heeft Castrol nu haar TRANSMAX, SYNTRANS en SYNTRAX producten allemaal samengebracht in één nieuwe, eenvoudige en overzichtelijke TRANSMAX productlijn.

Minder producten, duidelijkere benamingen

De vernieuwde TRANSMAX producten zijn gemakkelijker in gebruik doordat één product voor verschillende toepassingen kan gebruikt worden. Bovendien bevatten de nieuwe productnamen nu ook de toepassing (bv. ‘axle’) waarvoor het product bestemd is. Dat vereenvoudigt het kiezen van het juiste product en beperkt verkeerd gebruik tot een minimum.

Nieuwe kleuren en etiketten

Daarnaast krijgen de kleinverpakkingen (= 1 en 5 liter flessen) van de Castrol TRANSMAX-producten nu ook nieuwe, moderne etiketten die qua uitstraling en indeling in lijn liggen met de labels van Castrol EDGE en MAGNATEC. De specificaties en goedkeuringen staan nu in een speciaal, opvallend vak zodat de gebruiker altijd snel de benodigde specificatie kan vinden. Daarnaast hebben de 20 liter verpakkingen nieuwe kleuren, die nu overeenkomen met de kleur van de kleinverpakkingen.

CO2-neutraal

Alle Castrol TRANSMAX-producten zijn nu ook gedurende hun hele levenscyclus gecertificeerd CO2-neutraal. Dat houdt in dat alle CO2-emissies als gevolg van de productie, het gebruik en het afvoeren van het product, conform de PAS2060-norm worden geneutraliseerd zodat er netto geen schadelijke broeikasgassen in de atmosfeer terechtkomen. Een mooie bijdrage aan het milieu én aan uw duurzaamheidsdoelstellingen!

Meer weten? Stel hier uw vraag aan onze smeermiddelen adviseurs.