Van Kessel presenteert haar waterstof activiteiten op de Ecomobiel vakbeurs

De nieuwste ontwikkelingen en meest actuele kennis op het gebied van zero-emissie mobiliteit staan centraal tijden de Zero-emissie Ecomobiel vakbeurs. De huidige energietransitie waar wij als Van Kessel inzitten naar zero-emissie energieleverancier sluit hier naadloos bij aan. Hier mogen wij dus zeker niet ontbreken.

Onze zero-emissie oplossingen

Onze stand zal geheel in het teken staan van onze zero-emissie oplossingen. We vertellen u graag alles over onze huidige en geplande waterstof tankstations, hoe we de distributie van waterstof verzorgen en hoe we binnenkort groene waterstof gaan produceren met elektrolyzers in Oude-Tonge en Nieuwegein.

Richt u zich op elektrisch vervoer? En wilt u hier graag meer over weten? Dan hebben we laadoplossingen, een moderne laadpas én kunnen we uw kilometer kostprijs verlagen door HBE’s voor u te genereren.

Netwerk van Greenpoint Clean Energy Hubs

Onder de noemer Greenpoint bouwen wij Clean Energy Hubs waar we duurzame brandstoffen aanbieden zoals: fossielvrije diesel, snelladers en waterstof tankpunten. Momenteel zijn er al 16 Greenpoint, maar onze ambitie gaat verder dan dat. Bent u benieuwd naar ons Greenpoint verhaal of heeft u interesse in een Greenpoint station op uw bedrijventerrein of in uw gemeente? Kom dan zeker even langs op onze stand.

Wat is Ecomobiel?

De Zero-emissie Ecomobiel vakbeurs vindt jaarlijkse plaats op 10, 11 en 12 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Bedrijven die zich richten op de verduurzaming van hun transport, stedelijke mobiliteit of emissieloze bouwplaatsen vinden hier het laatste nieuws op het gebied van elektrische voertuigen, laadoplossingen en waterstofprojecten.

Bent u niet in de mogelijkheid om de beurs te bezoeken, maar toch nieuwsgierig naar ons verhaal? Volg ons dan op LinkedIn of neem meteen contact op met Joan de Kort, Manager Energietransitie. T: 06-31 95 26 42 | E: [email protected]

Praktische informatie

Locatie: Brabanthallen Den Bosch
Datum: 10, 11 & 12 oktober
Openingstijden: 10:00 uur tot 17:00 uur
Standnummer: 06.E061 | Hal 6
Toegang: De beurs is gratis, mits registratie vooraf