Van Kessel introduceert nieuwe pas voor zowel tanken als opladen

Steeds meer bedrijven breiden hun wagenpark uit met elektrische of hybride auto’s. Dan is het wel zo handig als alle auto’s getankt en geladen kunnen worden met dezelfde pas. Daarom vervangen we onze Van Kessel tankpas door een nieuwe pas die zowel voor brandstof tanken als voor het opladen van elektrische auto’s te gebruiken is. Zo maken we de overstap van diesel en benzine naar elektrisch rijden gemakkelijk.

Eén pas voor tanken én laden

Met de nieuwe tankpas kan geladen worden bij 270.000 openbare laadpalen door heel Europa, waarvan 81.000 in Nederland. U kunt terecht bij AC laadpalen (22 kW) en bij snelladers (tot 150 kW en zelfs meer), zodat u meteen weer verder kunt rijden. Uiteraard kan er ook geladen worden bij de laadpalen van Van Kessel / Greenpoint.

Met dezelfde pas kunt u ook brandstof tanken bij 500 tankstations in Nederland, België en Luxemburg. Er is dus altijd wel een tank- of laadstation in de buurt. Dit uitgebreide netwerk staat tot uw beschikking met één pasje van één leverancier; handig, overzichtelijk en geen rompslomp met verschillende pasjes en facturen.

Handige functionaliteiten

Met de Van Kessel pas houdt u de volledige controle over uw tank- en laadsessies. Zo worden alle laadsessies en tankbeurten nauwkeurig en vlot geregistreerd. De pas kan gekoppeld worden aan een voertuig, medewerker of beiden. In onze moderne webportal kunt u alle transacties overzichtelijk inzien. Indien nodig kunt u eenvoudig zelf passen blokkeren of aanvragen. De tank- en laadbeurten worden weergegeven op één factuur; overzichtelijk en het zorgt voor minder administratie.

Aanbod elektrisch rijden

Deze nieuwe pas is onderdeel van ons productoffer voor elektrisch rijden. Bedrijven die één of meerdere elektrische voertuigen of machines aan hun wagenpark willen toevoegen, kunnen wij op verschillende manier ondersteunen en ontzorgen, zoals:
– Breed assortiment laadpalen en snelladers
– Online beheersysteem
– Installatie- en storingsservice
– Registratie van HBE’s
– Van Kessel tank- en laadpas

Vragen?

Heeft u vragen over de nieuwe tankpas? Over het netwerk of de functionaliteiten? Of bent u benieuwd naar de voorwaarden? Neem gerust contact op met ons, wij helpen u graag verder.