Uitnodiging Masterclass Duurzaamheid in de Logistiek op 10 oktober

Op 8, 9 en 10 oktober 2019 vindt de 11e editie plaats van de vakbeurs Ecomobiel Zero Emission in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Deze vakbeurs biedt ieder jaar praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteit. Denk bijvoorbeeld aan manieren om energie- en brandstofkosten te verlagen, de ideale mobiliteitsmix samen te stellen, slimme organisatie van een wagenpark, enz.

Vijfsterren Logistiek en Van Kessel Olie nodigen u graag uit op de vakbeurs Ecomobiel voor een Masterclass Duurzaamheid in Logistiek op 10 oktober. Deze Masterclass is vorm gegeven op basis van de vraag van leden van de diverse logistieke platforms (in ‘s-Hertogenbosch, Oss en overig Noordoost Brabant) en wordt mede mogelijk gemaakt door TKI Dinalog.

Programma:

10:15 uur: Woord van welkom namens Vijfsterren Logistiek door Stuurgroeplid Michel van Dijk

10.20 uur: Bart de Keuster van Van Kessel Olie – De ontwikkeling van alternatieven voor fossiele brandstoffen. Hoe bereidt u zich hier als MKB-ondernemer op voor?

11.00 uur: Bert van Mil van Urban Mobility Systems – Elektrificatie van transport-oplossingen. Waar kunt u als MKB-ondernemer op inspelen ?

11.40 uur: Herman Wagter van Topsector Logistiek/Big Mile – Fact based data zijn onmisbaar om inzichten te krijgen in logistieke operaties, om succesvol te zijn. De innovatieve oplossingen van BigMile geven je die inzichten. Op de weg, het spoor, het water en in de lucht. Hoe kunt u als MKB-ondernemer hier uw voordeel mee doen?

12.20 uur: Afronding Masterclass door Stuurgroeplid Michel van Dijk

Locatie: Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK ’s-Hertogenbosch – Mobiliteit Theater

Deze Masterclass en de Ecomobiel vakbeurs gratis bijwonen?

Tot en met maandag 7 oktober regelt u hier gratis een toegangsbewijs. De beurs is alleen toegankelijk voor professionals. na 7 oktober geldt een toegangsprijs van € 25.

Nu al meer weten over de energietransitie? Bekijk hier onze duurzame brandstoffen of neem meteen contact met onze specialisten op.