Total introduceert nieuwe verpakkingen smeermiddelen

De kleinverpakkingen van Total smeermiddelen hebben een metamorfose ondergaan! Op de volgende 3 aspecten zijn aanpassingen gedaan:

1. Verpakkingen

De wijziging die meteen opvalt zijn de verpakkingen zelf, deze hebben een complete make-over gekregen. Zowel op functionele aspecten als op design zijn wijzigingen doorgevoerd, te noemen:

  • Verbeterde sluitring
  • Groter handvat
  • Grotere etiketten met verbeterde leesbaarheid
  • Krachtig design met kleurenstrategie
  • Bescherming tegen imitaties/namaak

Klik op de afbeelding voor een korte presentatie met de wijzigingen.

2. Naamswijziging

Parallel aan de invoering van de nieuwe verpakkingen is besloten uniformiteit in de hoofd- en subrange benamingen aan te brengen en deze beter op elkaar af te stemmen. Hierdoor zijn van een aantal producten de benamingen veranderd. Het betreft enkel een naamswijziging, de productsamenstelling blijft ongewijzigd. Klik hier voor een lijst van de betreffende producten met de oude en nieuwe benaming.

3. Verpakkingseenheden

Als laatste zijn ook de verpakkingseenheden in de omdozen aangepast, dat het logistieke proces helpt te verduurzamen omdat ze efficiënter vervoert kunnen worden. Hieronder een overzicht van de oude en nieuwe verpakkingseenheden:

Wilt u graag meer informatie over Total smeermiddelen en de verpakkingen? Neem dan contact op met onze medewerkers op het nummer 0492-34 12 21 of via e-mail [email protected]