Nieuw: Tank nu met de Van Kessel tankpas ook in België en Luxemburg

Met de Van Kessel tankpas kunt u nu ook de grens over! Naast de ruim 400 locaties in Nederland kunt u nu ook bij 38 strategisch gelegen tankstations in België en Luxemburg tanken. Zo heeft u in de hele Benelux altijd een aangesloten tankstation op uw route. De tankstations in België en Luxemburg zijn gelegen vlakbij snelwegen en belangrijke transport routes.

Bovendien kunnen wij ook de terugvordering van BTW en accijns bij buitenlandse tankbeurten voor u uit handen nemen. En met een EETS tolbox rekent u snel en eenvoudig tol af in heel Europa.

Bekijk ons tankstation netwerk in de Stationfinder

De nieuwe locaties in België en Luxemburg zijn opgenomen in onze Stationfinder, zo vindt u ook in het buitenland makkelijk een tankstation op uw route. Zoek op plaats of postcode en navigeer meteen naar het dichtstbijzijnde tankstation. Tip: bent u veel onderweg, voeg dan de mobiele versie van onze Stationfinder toe aan het beginscherm van uw telefoon. Zo heeft u altijd het complete overzicht van alle tankstations bij de hand.

BTW- en accijnsterugvordering in het buitenland

Rijdt u veel naar het buitenland? In verschillende Europese landen, waaronder België, kunt u de BTW en accijns van tankbeurten (deels) terugvorderen. Dit kan financieel aantrekkelijk zijn. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met een gespecialiseerde partner, die op de hoogte is van alle procedures en regelgeving en precies weet hoe zij buitenlandse BTW en accijnzen voor u kan terugvorderen. Bovendien kunnen Van Kessel tankpashouders tegen extra scherpe tarieven gebruik maken van deze diensten.

Betaal eenvoudig tol in Europa met een EETS tolbox

Nog meer goed nieuws voor buitenlandrijders is dat wij u ook kunnen voorzien van EETS (European Electronic Toll System) tolboxen. Dit is een tolkastje voor in uw auto’s waarmee u automatisch tol betaalt in maar liefst 11 Europese landen. Alle tolkosten worden automatisch bij u in rekening gebracht. Bovendien krijgen gebruikers van de tolbox tussen de 10 en 50% korting op tolgelden ten opzichte van betalingen met een bankpas.

Tanken in België en Luxemburg?

Wilt u graag meer weten over de condities, tankstation netwerk en buitenlandse diensten van de Van Kessel tankpas? Bel dan vrijblijvend 0492-34 12 21 voor meer informatie of vraag meteen een tankpas aan via onderstaande knop.

Vraag hier meteen uw tankpas aan