Landbouw-mechanisatie

Meer dan alleen smeermiddelen

Als landbouwmechanisatiebedrijf verkoopt en onderhoudt u waardevolle machines. Het materiaal dat uw klanten gebruiken, vraagt om steeds meer technische kennis. Terwijl technologische ontwikkelingen bij tractoren elkaar in hoog tempo opvolgen, worden onderhoudsintervallen steeds langer. Uw klanten verwachten van u een topprestatie. Het is dus logisch dat u deze topprestatie ook verwacht van uw olieleverancier.

Ons aanbod voor het landbouwmechanisatiebedrijf:

  • Hoogwaardige smeermiddelen van Castrol, Argos en Total met correcte specificaties
  • Ook verkrijgbaar in kleinverpakkingen voor wederverkoop in uw shop
  • AdBlue, koelvloeistoffen, spuitbussen en aanverwante onderhoudsproducten
  • Smeeradvies en olie-analyseservice door onze technische adviseurs
  • Agri Plus concepten om méér business en klantenbinding te genereren, zoals trekkerkeuringsstation, een merk onafhankelijk materieelplan, Werkplaatsconcept, enz.
  • Brandstoffen en KIWA-gecertificeerde dieseltanks

Professionele smeeradvies en olie-analyses

Landbouwmachines worden steeds complexer en daarmee ook de keuze van smeermiddelen en brandstof. Met een breed assortiment aan hoogwaardige smeermiddelen van Castrol, Argos en Total is Van Kessel Olie van meerwaarde in uw werkplaats. Dankzij onze vakkundige, technische ondersteuning hoeft u zich over de toepassing van de juiste smeermiddelen geen zorgen te maken. Onze agri specialisten staan steeds voor u klaar met smeeradviezen en bij problemen kunnen zij olie-analyses maken en oplossingen aandragen.

Agri Plus: het LMB concept voor meer klantenbinding en meer business

Agri Plus is een landelijk concept die gericht is op de ondersteuning van landbouwmechanisatiebedrijven. Die ondersteuning gaat verder dan de levering van smeermiddelen en brandstoffen. Een trekkerkeuringsstation-concept, merkonafhankelijke materieelverzekering en telemarketingprogramma verbeteren het rendement in uw werkplaats en aan uw receptie. Bovendien kunt u dit alles gewoon inzetten onder uw eigen bedrijfsnaam.

Wilt u meer weten over onze producten en ondersteuning? Of over de voordelen van de Agri Plus concepten? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze accountmanager bekijkt graag de mogelijkheden voor uw bedrijf.