Industrie

Industriële smeermiddelen en vloeistoffen voor vrijwel elke toepassing

Elke industrietak stelt haar eigen specifieke eisen aan de smeer-, spoel- en koelmiddelen die worden toegepast. Onze partners Argos, Total, Quaker en Castrol houden voortdurend de laatste eisen op het gebied van specificaties, materiaalontwikkeling en milieubeperkingen in de gaten. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid assortiment smeermiddelen (incl. foodgrade producten), vetten, metaalbewerkingsvloeistoffen en speciale producten voor vrijwel elke toepassing.

Ons industrie-aanbod bestaat o.a. uit:

  • Smeermiddelen voor vrijwel elke toepassing: tandwielkasten, transmissies, compressoren, hydrauliek, voedingsindustrie (foodgrade), enz.
  • Hoogwaardige metaalbewerkingsvloeistoffen: Snij-, vorm- en dieptrekoliën, reinigers, conserveringsoliën, watermengbare koelvloeistoffen, enz.
  • Actuele en duidelijke productinformatie-en veiligheidsbladen
  • Oliemonsteranalyses en diagnoseservice door onze technische adviseurs
  • Brandstoffen en AdBlue voor thuistankinstallaties
  • Tankpassen voor onderweg
  • Milieu- en olieopslagadviezen

Smeeradvies op maat van uw machinepark

Van Kessel Olie beschikt over technische adviseurs met jarenlange ervaring in het onderhoud van  machines en apparatuur in alle sectoren van de industrie. Zij beschikken over een eigen database met specifieke smeerschema’s voor vrijwel alle gangbare hydraulische installaties, mechanische overbrengingen, compressoren, enz. Bovendien hebben wij rechtstreeks contact met de helpdesks van onze smeermiddelenleveranciers Castrol, Argos, Total en Quaker. Zo zijn wij steeds in staat om een optimaal smeerolie-advies op te stellen voor uw machinepark, conform alle voorschriften.

Kortom, Van Kessel Olie kan, als leverancier van hoogwaardige smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen, u helpen bij het verzekeren van een betrouwbare, efficiënte en veilige werking van uw machines. Meer weten over onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers.