Garagebedrijven

Breed inzetbare smeermiddelen voor het professionele garagebedrijf

Strengere oliespecificaties, longlife-intervallen, technisch advies, opslag & milieu, … motorolie is tegenwoordig meer dan zomaar een flesje olie met de juiste viscositeit uitzoeken. Daarom biedt Van Kessel Olie een aantal specifieke producten en diensten voor kwaliteitsgerichte garagebedrijven.

Maak kennis met ons aanbod voor garagebedrijven:

  • Breed inzetbare producten van Castrol, BP, Argos en Total – smeer uw volledige wagenpark met slechts enkele soorten motorolie
  • Voldoen aan de strengste OEM specificaties
  • Zeer competitieve prijs-kwaliteit verhouding
  • Technisch advies van onze productspecialisten
  • Online oliezoekmachines met kentekenmodule
  • Olietanks en smeerequipment
  • AdBlue
  • Overtuig uw klanten, kies voor de kwaliteit en uitstraling van topmerken zoals Castrol, BP, Argos en Total

Smeermiddelen voor vrijwel elke auto en bestelwagen

Van Kessel Olie biedt meer dan 300 verschillende oliën van de merken Castrol, Argos, BP en Total. Daarmee hebben we voor vrijwel elk type auto of bestelwagen het juiste type motorolie, transmissieolie, stuurbekrachtigingsolie, remolie en koelvloeistof in huis. Onze productspecialisten staan steeds klaar om u van advies te voorzien, afgestemd op de grootte en de automerken van uw garagebedrijf. Mede dankzij onze scherpe prijsstelling komt u hierdoor nooit voor verrassingen te staan!.

Officieel Partner van Castrol, BP, Argos en Total

Van Kessel Olie levert hoogwaardige smeermiddelen die voldoen aan alle huidige oliespecificaties én het aantal benodigde oliesoorten in uw bedrijf beperken. Bovendien zijn wij Authorized Castrol Distributor en Officieel Partner van BP, Argos en Total voor Zuid-Nederland. Hierdoor beschikken onze medewerkers over een jarenlange ervaring met Castrol, Argos en Total producten. Zij adviseren u graag over de meest geschikte én voordeligste producten voor uw wagenpark.

Van Kessel Olie biedt aan de professionele garagehouder concrete voordelen op gebied van kostenbesparing, kwaliteit en technische ondersteuning. Benieuwd hoe u met uw olie tijd en geld kunt besparen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers.