Bouw & Infra

Een brandstof- en olieleverancier waar u op kunt bouwen

In uw branche is het belangrijk om de bedrijfskosten laag te houden, de stilstand van het machine park te beperken en de levensduur te verlengen. U moet immers onder alle omstandigheden kunnen rekenen op uw voertuigen om uw klanten te kunnen bedienen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van Kessel Olie biedt u een breed assortiment brandstoffen, smeermiddelen en aanvullende producten, die stuk voor stuk aan 3 belangrijke criteria voldoen, nl. 1) voldoen aan de gestelde eisen van de machinefabrikant, 2) breed inzetbaar zijn zodat uw voorraad olieproducten beperkt blijft en 3) een wezenlijke bijdrage leveren aan kostenbesparing en/of duurzaam werken.

Wat kunnen wij voor het Bouw & Infra bedrijf doen?

  • Brandstofleveringen bij u thuis of op uw werklocaties door heel Nederland
  • TRAXX Diesel, die zorgt voor een lager brandstofverbruik, minder CO2 uitstoot en bescherming tegen bacteriegroei
  • Smeermiddelen en vetten voor vrijwel elke toepassing en machine
  • Smeeradvies en olie-analyseservice door onze technische adviseurs
  • Dieselopslagtanks en brandstofcontainers (IBC’s)
  • Tankpassen voor onderweg
  • AdBlue
  • Aspen Alkylaatbenzines voor kettingzagen, grasmaaiers e.d.

Aan de slag met de CO2-Prestatieladder of klimaatneutraal werken

Een ander aspect waarin onze medewerkers kunnen bijdragen, is het meedenken bij MVO-gerelateerde vraagstukken. Hulp nodig bij certificering op de CO2-prestatieladder of aanbestedingen? Uw CO2 footprint berekenen? Meer weten over de commerciële kansen van TRAXX Zero klimaatneutrale diesel? Van Kessel Olie beschikt over een aantal handige MVO-tools en denken graag met u mee. Dat hoort bij onze service!

Door een correcte service, kwaliteitsproducten en marktconforme prijsstelling willen wij écht iets bijdragen aan uw bedrijfsvoering, met name op het gebied van continuïteit, zekerheid en duurzaamheid. Benieuwd wat samenwerken met Van Kessel Olie voor uw bedrijf kan betekenen? Onze medewerkers staan u graag vrijblijvend te woord.