Reportage RTL Z ‘Doe maar duurzaam’ over TRAXX Zero

Benieuwd hoe TRAXX Zero klimaatneutrale diesel werkt? Waarom bedrijven voor deze CO2-neutrale brandstof kiezen? En hoe dat ook weer voordeel voor hun klanten oplevert? De makers van het RTL-programma ‘Doe maar Duurzaam’ gingen op onderzoek en maakten onderstaande reportage.

Deze reportage werd gemaakt op locatie bij Verno Materieelverhuur op hun vestiging in Emmen voor filmopnames. Voor de camera legde Directeur Jan van Miltenburg uit waarom Verno voor een klimaatneutrale diesel heeft gekozen en hoe die bijdraagt aan haar bedrijfsvoering, zowel op gebied van duurzaamheid als kostenbesparing.

TRAXX Productmanager Bart De Keuster vertelde op zijn beurt hoe TRAXX Zero precies werkt, waarom deze brandstof volledig CO2-neutraal is en hoe deze brandstof ook op een duurzame manier bij de klant wordt geleverd.

Van Kessel Olie is de officiële leverancier van TRAXX Zero voor Zuid-Nederland. Heeft u vragen over de duurzame voordelen, technische eigenschappen of commerciële voorwaarden van onze klimaatneutrale diesel? Kijk dan op de website van TRAXX, lees meer verhalen van TRAXX Zero gebruikers of neem direct contact met onze medewerkers op.