Referentie Du Pré groenprojecten

Du Pré groenprojecten uit Helmond voert al meer dan 70 jaar aanleg- en onderhoudswerkzaamheden uit in de groene buitenruimte. Als gecertificeerd bedrijf werkt zij voor overheid, bedrijven en particulieren.

Een belangrijke factor in de keuze voor Van Kessel Olie is de brandstofkwaliteit. Mark Vloet, directeur van Du Pré groenprojecten, legt uit: “Wij gebruiken al zeker 5 jaar TRAXX Diesel. Als bedrijf zijn wij continue op zoek naar de meest milieuvriendelijke manier van werken. TRAXX past in deze manier van werken en denken. Daarnaast biedt TRAXX de voordelen van een lager verbruik en schonere motoren. Onze medewerkers ervaren dat er merkbaar minder – eigenlijk geen – brandstof gerelateerde storingen meer zijn . Brandstoffilters kunnen nu minder snel vervangen worden. Ik zou TRAXX Diesel zeker aan anderen aanbevelen omdat het gewoon goed werkt.

Ook het serviceniveau van Van Kessel Olie bevalt prima. Mark Vloet: Wat mij erg aanspreekt bij Van Kessel Olie, is dat zij met goede adviezen komen waar wij wat aan hebben en dat op eigen initiatief: het zijn meedenkers.

Du Pré groenprojecten
Mark Vloet
Functie: directeur
Du Pré Groenprojecten