Referentie Gerrits Metaalhandel

Gerrits Metaalhandel is gespecialiseerd in het scheiden van ferro en non-ferro metalen, en het terugwinnen van restmaterialen. Het bedrijf beschikt over vestigingen in Helmond, ’s Hertogenbosch, Venlo, Oss en Born. Sinds 2000 verzorgt Van Kessel Olie de leveringen van TRAXX Diesel en AdBlue op alle vestigingen, alsook BP tankpassen voor onderweg en BP smeermiddelen voor het onderhoud van het machinepark.

Deze ‘alles onder één dak’ aanpak bevalt Gerrits Metaalhandel prima. Karel Gerrits, directeur van Gerrits Metaalhandel, licht toe: “Wij hebben voor Van Kessel Olie gekozen omdat zij al onze brandstof- en smeerolie behoeften voor ons konden regelen. Een mooi voorbeeld is de manier waarop Van Kessel Olie steeds automatisch tijdig brandstof levert. Door vanop afstand zelf het brandstofniveau in onze tanks op te volgen, moeten wij nooit meer vrezen voor droogvallers en stilstand van onze machines. Op deze manier zorgt Van Kessel Olie echt voor een stukje ontzorging.”

“Wij hechten veel belang aan een correcte service, kwaliteitsproducten en marktconforme prijsstelling. Bovendien verlopen de persoonlijke contacten met Van Kessel Olie erg prettig. De vertegenwoordiger van Van Kessel Olie loopt hier niet nodeloos de deur plat, maar helpt mij wel met doelgericht advies wanneer ik daarom vraag” besluit Karel Gerrits.

Gerrits Metaalhandel
Karel Gerrits
Functie: directeur
van_kessel_olie_afleveren