Referentie Derks Overasselt

De familie Derks baat een tankstation, supermarkt, bakkerij en wasserette uit in het centrum van Overasselt. Sinds jaar en dag is Van Kessel Olie de vaste brandstofleverancier van Derks. In 2012 besloot Derks om zijn station in de Argos kleuren te zetten.

Arnold Derks vertelt: “Allereerst ben ik erg gecharmeerd van de menselijke aanpak van Van Kessel Olie en Argos. Je krijgt niet een heel pakket aan eisen opgedrongen, maar ik kon zelf aangeven waar ik met mijn tankstation naartoe wilde. Vervolgens hebben de mensen van Van Kessel Olie en Argos e.e.a. gezamenlijk met mij zo uitgewerkt.

De combinatie Van Kessel Olie – Argos bevalt prima. “De Argos kleurstelling geeft een frisse en herkenbare uitstraling aan ons station. Bovendien kunnen we heel makkelijk vrijblijvend meeliften op hun verkoopacties en concepten. Van Kessel Olie daarentegen is een ervaren brandstofleverancier. Zij werken met een eigen planning, eigen chauffeurs en eigen wagenpark. Elke week komen hier dezelfde chauffeurs en dat is ook wel prettig.” besluit Arnold Derks.

Derks Overasselt
Arnold Derks
Functie: eigenaar
Argos Tankstation