Referentie BCTN

Binnenlandse Container Terminals Nederland B.V. (BCTN) is actief in het intermodaal vervoer met terminalhubs in de belangrijkste economische centra van Gelderland, Brabant en Noord-Limburg, en ook in aangrenzend Duits gebied. De BCTN-terminals vervoeren jaarlijks een volume van ruim 350.000 TEU. Dat komt neer op ca. 10% van het totale Nederlandse containervolume.

Van Kessel Olie levert op 3 locaties TRAXX Diesel voor de overslagkranen, heftrucks en vrachtwagens van BCTN. Wim Busser, operationeel directeur van BCTN, legt uit: “Natuurlijk was een scherpe brandstofprijs belangrijk bij onze keuze voor Van Kessel Olie, maar ook de dienstverlening speelde een grote rol. De planners van Van Kessel Olie houden continue het brandstofniveau in onze dieseltanks in de gaten en zorgen ervoor dat wij steeds tijdig nieuwe brandstof geleverd krijgen. Zelfs het brandstofniveau in één van onze grote Liebherr overslagkranen wordt door hen vanop afstand opgevolgd. Op deze manier heeft Van Kessel Olie ons gehele brandstofvoorraadbeheer voor ons uit handen genomen. Dat bespaart ons een heleboel tijd en regelwerk.”

Wij zijn een toekomstgericht bedrijf en hechten daarom veel waarde aan efficiency en duurzaamheid. Het feit dat Van Kessel Olie – net zoals BCTN – de Lean & Green Award behaald heeft, en op die manier actief bezig is met CO2-reductie en duurzame logistiek, sprak ons ook erg aan.” aldus Wim Busser.

BCTN
Wim Busser
Functie: operationeel directeur