Referentie Auto Mertens

“Kwaliteitsproducten, technisch advies en een leverancier uit onze regio”

Kwaliteitsproducten, technisch advies en een leverancier uit onze regio” antwoordt Marchel Mertens op de vraag waarom hij voor Van Kessel Olie heeft gekozen. Marchel Mertens is directeur/eigenaar van Auto Mertens, een onafhankelijk autobedrijf met vestigingen in Bakel en Gemert. Van Kessel Olie levert voor beide vestigingen motor- , transmissie- en versnellingsbakoliën, vetten en koelvloeistoffen van BP.

Met name de BP Visco 5000C en de BP Visco 7000 zijn erg interessante producten voor een universeel garagebedrijf. Deze volsynthetische motoroliën beschikken over heel goede specificaties, waardoor zij breed inzetbaar zijn voor vele automerken. “Met slechts 2 oliesoorten kunnen wij praktisch al onze auto’s smeren.” aldus Marchel Mertens.

Ook advies en ondersteuning vindt Marchel Mertens belangrijk: “Je merkt goed dat de mensen van Van Kessel Olie beschikken over jarenlange ervaring in de garagesector. Niet alleen kan ik bij hen terecht voor smeerolietechnische vragen, maar de vertegenwoordiger geeft ons ook actief advies over bijvoorbeeld het beperken van het aantal oliesoorten in de werkplaats. Dat bespaart ruimte maar ook geld en investeringen in olie-opslag.

Auto Mertens, universeel garagebedrijf
Marchel Mertens
Functie: directeur/eigenaar
Auto Mertens