Referentie A.L. v.d. Wetering B.V.

A.L. v.d. Wetering B.V. is met de jaren uitgegroeid tot een internationaal aannemings- en klei exploitatie bedrijf. Met ruim vijftig jaar ervaring in de transportwereld, infrastructuur en klei-exploitatie biedt het bedrijf uit Heesch expertise, precisie en vakmanschap, een groot wagenpark en eigen materieel, dat voldoet aan de nieuwste ontwikkelingen en eisen van deze tijd.

Jos van de Wetering, mede-eigenaar A.L. v.d. Wetering B.V., legt de keuze voor Van Kessel Olie als brandstofleverancier uit: “Het is prettig zaken doen met Van Kessel. De leveringen verlopen stipt en de kwaliteit van de brandstof is uitstekend. Ook de relatie met de vertegenwoordiger verloopt prima. Geen gedoe met mailtjes maar gewoon een goed persoonlijk contact.

Ook de brandstofkwaliteit speelt hierbij een belanrgijke rol: “Wij investeren veel geld in moderne machines en dus vind ik moet er ook de goeie brandstof in. Van Kessel Olie bood mij TRAXX aan, een diesel die de injectoren schoon houdt en een snellere verbranding heeft. Ik ben ervan overtuigd dat TRAXX hierdoor zuiniger is dan gewone diesel, alhoewel ik daar moeilijk een cijfer op kan plakken. Ook de bacteriebestrijder in TRAXX vind ik een pluspunt. Het werk moet altijd door kunnen gaan. Wij kunnen ons geen stilstand veroorloven door slechte kwaliteit brandstof.”

A.L. v.d. Wetering B.V.
Jos van de Wetering
Functie: mede-eigenaar