Op 10/10 maken wij alle TRAXX Diesel CO2-neutraal!

Op 10 oktober 2018 vindt de Dag van de Duurzaamheid plaats – alweer voor de 10de keer. Een mooie gelegenheid om de klimaatvoordelen van onze TRAXX dieselbrandstof nader toe te lichten.

TRAXX Diesel is een efficiënte dieselbrandstof die zuiniger is en CO2 bespaart, en zo al een mooie bijdrage levert aan het klimaat. Maar op 10/10 gaan we nog een stapje verder! Dan compenseren wij gratis alle resterende CO2-uitstoot van de op die dag geleverde liters TRAXX Diesel – goed voor zo’n 2.400.000 kg CO2-reductie in heel Nederland!

Reduceer uw dieselverbruik, compenseer uw CO2-restuitstoot

Bij veel ondernemers staat CO2-reductie hoog op hun agenda. Met TRAXX Diesel neemt u alvast een schone start. Door zijn efficiënte verbranding helpt onze brandstof om uw energieverbruik – en dus ook de uitstoot van CO2 – terug te dringen. U wilt graag nóg verder gaan? Kies dan voor TRAXX Zero, die de resterende CO2-emissies volledig compenseert door investeringen in gecertificeerde duurzame energieprojecten. Deze combinatie van CO2-reductie en CO2-compensatie levert een klimaatneutrale diesel op waarmee dieselvoertuigen netto geen CO2-uitstoot meer veroorzaken.

Ontdek de voordelen van CO2-compensatie

CO2-compensatie is een hele praktische, snelle én betaalbare manier om uw wagenpark te verduurzamen. Wij laten u graag zien hoe eenvoudig het is om CO2-neutraal te rijden en werken met TRAXX Zero. Daarom compenseren wij kosteloos alle TRAXX dieselbrandstof die op 10/10 wordt geleverd. Nadien laten wij zien hoe CO2-compensatie precies in zijn werk gaat, hoe groot is de CO2-impact, kostprijs per bespaarde CO2, hoe alles is gewaarborgd, enz.

Download ook onze gratis whitepaper over CO2-compensatie

Ook duurzame brandstofleveringen

Deze actie is een initiatief van brandstofleveranciers Slump Oil uit Heerenveen, Dalhuisen Olie uit Epe, Schouten Olie uit Alphen a/d Rijn en Van Kessel Olie uit Milheeze. Ook zij spannen zich in om de CO2-footprint van hun dieselleveringen te verkleinen. D.m.v. inhoudsmeetsystemen kunnen zij op afstand het vulniveau van dieseltanks opvolgen en het ideale vulmoment bepalen. Resultaat: minder brandstofleveringen, minder gereden kilometers en minder CO2. En natuurlijk rijden hun tankwagens ook dagelijks CO2-neutraal met TRAXX Zero, dat spreekt voor zich!

10 oktober: Dag van de Duurzaamheid

Jaarlijks op 10 oktober organiseren vele particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden 1.000-den duurzame activiteiten, gaande van workshops en give-aways tot promoties en kortingsacties. Hiermee wil organisator Urgenda laten zien hoe groot de duurzaamheidsbeweging in Nederland al is, door mensen en organisaties die met duurzaamheid bezig zijn op te roepen van zich te laten horen en ‘nieuwe mensen’ bij duurzaamheid te betrekken. Meer informatie: www.dagvandeduurzaamheid.nl