Ontdek het nieuwe verpakkingssysteem van Argos Oil

Het Bag-in-Box (BIB) is het nieuwe verpakkingssysteem van Argos Oil. Dit systeem bestaat uit een kunststof zak (20L) met een handige tapkraan en daar omheen recyclebaar karton. Wanneer je olie verbruikt is, kan het karton en het plastic makkelijk gescheiden worden. Lees snel verder en ontdek de vele voordelen van dit nieuwe systeem!

Een duurzaam design

Bag-in-box is het nieuwe eco-efficiënte verpakkingsconcept om de duurzaamheid te vergroten. Ten eerste door minder plastic te verspillen en recyclebaar karton te gebruiken. Ten tweede door meer ruimte te creëren op een pallet, hierdoor kunnen we efficiënter vervoeren en is er minder vrachtverkeer op de weg.

Makkelijk en overzichtelijk

Deze eenvoudige nieuwe verpakkingen kunnen in de werkplaats handig op één Argos Oil rek worden opgeslagen. Indien u een Argos Oil oliekast of olierek heeft, kunt u de 20L makkelijk vervangen door de Bag-in-Box. De Bag-in-Box kan per 3 naast elkaar worden gezet. Daarnaast ziet u in één oogopslag welke producten er in het rek staan. Hierdoor heeft u minder kans op vergissingen en is alles veel overzichtelijker.

Geen lekproblemen, minder afval

Dankzij de tapkraan op de zak, is de kans op morsen aanzienlijk kleiner. Zo kunnen monteurs veilig hun kannen vullen. De box kan volledig worden platgemaakt, zodat het verwerken van afval aanzienlijk wordt verminderd in vergelijking met de standaard jerrycans.

Beschikbaar voor ruim 30 producten

Het nieuwe Bag-in-Box verpakkingssysteem is beschikbaar voor ruim 30 Argos Oil producten van 20 liter. Een volledig overzicht van deze producten, vindt u hier.

Vragen? Neem contact met ons op