Nu 100 Argos Tankstations in Nederland!

Nederland telt 100 Argos Tankstations, een mijlpaal voor Argos en dat gaat gevierd worden. Niet alleen opent Argos vandaag op feestelijke wijze het 100e Argos Tankstation in Helmond, op het totale Argos netwerk wordt feest gevierd.

Het tankstation netwerk van Argos blijft groeien, iets dat geheel in lijn ligt met de retail groeistrategie van VARO Energy, het moederbedrijf van Argos. Voor het vergroten van het Argos Tankstation netwerk in Nederland werkt VARO samen met haar partners Van Kessel Olie en GP Groot. Jasper Boogert (Retail Manager VARO Energy) licht toe: “Dankzij de goede samenwerking met onze partners hebben wij tegen het einde van 2019 meer dan 120 Argos locaties. Maar eerst vieren wij 100 Argos Tankstations in Nederland.

Het hele Argos netwerk viert een maand lang feest. Van woensdag 12 juni tot en met vrijdag 12 juli 2019 staan de Argos Tankstations in het teken van ‘de 100’. Alle tankende klanten maken deze periode kans op 1 van de 100 prijzen. Deelnemen aan de actie is heel eenvoudig; tank bij een Argos Tankstation, bewaar de tankbon en activeer deze op www.argos.nl/100. Aan het einde van de actieperiode worden er maar liefst 100 winnaars geselecteerd.

Van Kessel Olie is officieel partner van Argos tankstations en smeermiddelen. Van Kessel Olie exploiteert en bevoorraadt 11 Argos tankstations in de provincies Noord-Brabant en Gelderland.