Nieuwe Argos hydraulische olie met hoge viscositeitsindex

Argos Oil heeft een nieuwe hydraulische olie met een extra hoge viscositeitsindex aan haar assortiment toegevoegd. Argos Oil HVD 46 SUPER is een hydraulische vloeistof op basis van minerale olie met een viscositeitsindex (VI) van hoger dan 180. De toepassing van afschuivingsstabiele VI-verbeteraars zorgt ervoor dat de viscositeit tijdens uiteenlopende temperaturen gehandhaafd blijft. Daarnaast bevat deze olie oxidatie- en corrosie-inhibitoren die slijtage en schuimvorming tot een minimum beperken.

Inzetbaar bij zeer uiteenlopende temperaturen

Door haar lage stolpunt en haar zeer hoge viscositeitsindex kan Argos Oil HVD 46 SUPER probleemloos in zeer uiteenlopende temperaturen gebruikt worden. Voorbeelden hiervan zijn bosbouw- en grondverzetmachines die langdurig draaien in zeer uiteenlopende omstandigheden. Een andere veelvoorkomende toepassing zijn productieapparatuur met besturingssystemen waarbij de viscositeit van de hydraulische vloeistof minimaal mag wijzigen als gevolg van temperatuurschommelingen.

Productspecificaties Argos Oil HVD 46 SUPER:
– HVLP volgens DIN 51524 Part 3
– ASTM D 6158 HV
– Afnor NF E 48-603 HV
– Denison HF-0 / HF-1 / HF-2
– Cincinnati machine P-70
– Eaton Brochure 694 / 35VQ25A

Smeeradvies nodig?

Wilt u meer weten over Argos Oil hydraulische oliën? Neem dan vrijblijvend contact op via het nummer 0492-34 12 21 of via email naar [email protected], onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen.