Nieuw! Argos Oil 4T 5W-40 voor 4-takt motorfietsen

Het motorolie assortiment van Argos Oil is uitgebreid met een volledig synthetische 4-taktolie genaamd Argos Oil 4T 5W-40. Deze volledig synthetische olie voor 4-taktmotoren is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde basisolie voor versnellingsbakken. Door de speciale samenstelling behoren slippen, plakken en/of stroef schakelen van de koppelingsplaten tot het verleden. Daarnaast biedt Argos Oil 4T 5W-40 door zijn uitstekende reinigende en dispergerende werking een optimale bescherming en een langere leversduur van de motor.

Over Argos Oil

Argos Oil is een Nederlands smeeroliemerk en heeft de missie om de hoogste kwaliteit smeerolie te leveren voor een betaalbare prijs. Ze bieden een overzichtelijk aanbod van multifunctionele smeermiddelen, geschikt voor een zo breed mogelijk wagen- en machinepark en dat maakt het voordelig voor u als ondernemer.

Net als Van Kessel Olie hechten zij veel waarde aan kwaliteit en persoonlijke service. Een goede match, en met trots is Van Kessel Olie dan ook de distributeur van Argos Oil voor Zuid-Nederland. Als oliespecialist staan wij klaar met de nodige kennis en ervaring om u een deskundig advies op maat te kunnen geven.

Klik hier om naar de website van Argos Oil te gaan voor meer informatie over Argos Oil 4T 5W-40. Heeft u nog vragen of wenst u olie advies op maat? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag!