Van Kessel Olie samen met Greenpoint aanwezig op Energy Island beurs van Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee heeft de ambitie om in 2020 energieneutraal te zijn. Daar draagt Van Kessel Olie als mede-initiator van Greenpoint Fuels graag haar steentje aan bij. In januari starten wij in Oude-Tonge met de bouw van een tankstation waar wij naast conventionele brandstoffen ook duurzame alternatieven zoals LNG, CNG, waterstof en/of biobrandstoffen zullen aanbieden.

Op 8 en 9 december staat Goeree-Overflakkee in het teken van innovatie en duurzaamheid. Dan organiseert de gemeente Goeree-Overflakkee op vrijdag 8 december in het kader van bewustwording een congres voor de zakelijke markt. Tegelijkertijd vindt er op vrijdagmiddag- en avond 8 en zaterdag 9 december een innovatieve en duurzame beurs plaats, waar u kennis maakt met veel innovatie en duurzame oplossingen en waar u een proefrit kunt maken in meerdere nieuwe innovatieve auto’s.

Tankstation met duurzame brandstoffen in Oude-Tonge

Greenpoint mag op deze beurs en congres natuurlijk niet ontbreken. In januari is de start van de werkzaamheden van onze nieuwe tankstation Greenpoint Oude-Tonge gepland. Aan het kruispunt van de N215 en N59 in Oude-Tonge gaan wij een tankstation realiseren waar in de loop van 2018 naast fossiele brandstoffen ook duurzame alternatieven zoals LNG en CNG kunnen worden getankt. Op termijn willen wij hier ook Bio-LNG, Bio-CNG en waterstof beschikbaar maken.

Met dit tankstation willen wij graag ons steentje bijdragen aan de transitie van fossiele naar duurzame brandstoffen voor vracht- en personenvervoer op en rond Goeree-Overflakkee. Meer weten over duurzaam tanken op Goeree-Overflakkee? Bezoek ons dan op het Energy Island event, Hal 1 stand 19, of neem meteen contact met ons op.