Altijd zorgeloos elektrisch rijden dankzij een laadpaal bij uw bedrijf

Elektrisch rijden vormt een belangrijk onderdeel van de transitie naar duurzame mobiliteit. Het aanbod aan elektrische auto’s en lichte bedrijfswagens groeit gestaag, maar ook de bezettingsgraad van openbare laadpunten onderweg neemt snel toe. Niets zo vervelend als moeten wachten bij een laadpunt! Het loont dus beslist om te kiezen voor één of meerdere elektrische laadpaal(-en) bij uw bedrijf.

Wij maken elektrisch laden makkelijk voor u

Van Kessel biedt ‘plug in & drive’ laadoplossingen voor bedrijven en ondernemingen. Samen met u kijken we welke laadoplossing het beste past bij uw situatie en uw wensen. Vervolgens nemen wij het hele traject van investering, installatie, onderhoud tot en met beheer van de laadpaal voor u uit handen. Het enige wat u en uw medewerkers moeten doen, is de stekker inpluggen. Elektrisch laden was nog nooit zo gemakkelijk!

‘Plug in & drive’ laadpaal in 6 stappen

1.  We bepalen samen met u de optimale laadoplossing voor uw bedrijf
2.  Wij zorgen voor de financiering en een professionele installatie
3.  U betaalt een vast tarief per kWh of per maand
4.  Wilt u liever zelf (mede-)investeren in de laadpaal? Dat is uiteraard ook mogelijk.
5.  Dankzij het moderne beheersysteem houdt u inzicht in de laadsessies
6.  U beschikt over 24/7 technical support op afstand en wanneer nodig komen onze monteurs snel ter plaatse

Welke laadpaal moet ik kiezen?

Dat is geheel afhankelijk van de inzet van uw elektrische wagenpark. Staan uw auto’s vaak langere tijd stil, bijvoorbeeld bij deeltijds gebruik? Dan is een AC laadpaal een prima oplossing. Moet u steeds snel weer op weg, kies dan voor een krachtige DC snellader. Hiermee kunt u vaak binnen 30 minuten een auto al voor 80% opladen.

Samen met u brengen we uw laadbehoefte in kaart en zoeken daar de beste laadoplossing bij. Normaal of snel laden? Wandladers of losstaande zuilen? 1 of 2 stopcontacten per lader? Wel of geen vaste kabels? Wij zijn niet afhankelijk van 1 merk en kiezen dus voor de elektrische laadpaal die het beste past bij uw wensen. Zo plaatsten wij onlangs bij een taxibedrijf 8 laadpalen van 2x22kW waarmee zij voortaan hun elektrische taxi’s vliegensvlug opladen.

Interesse in elektrisch laden op uw bedrijfsterrein?

Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend gesprek.