Nieuw: Castrol MAGNATEC met DUALOCK-technologie

Non-stopbescherming vanaf elke start: dat is wat de gepatenteerde DUALOCK-technologie van Castrol MAGNATEC u biedt. Castrol MAGNATEC motoroliën verminderen motorslijtage tot wel 50% en bieden non-stopbescherming in het drukke verkeer van tegenwoordig, zowel tijdens het opwarmen van de motor als bij het vele stoppen en starten.

Motoren hebben vandaag de dag door de verstedelijking en toenemende drukte steeds meer te verduren. Wist u bijvoorbeeld dat een gemiddelde automobilist tot wel 18.000 keer per jaar moet stoppen en weer optrekken? Ook de motorolie wordt hierdoor hard op de proef gesteld, des te belangrijker dus om te kiezen voor kwaliteit.

Constant afremmen, stationair draaien en optrekken versnelt motorslijtage en kan tot serieuze schade leiden. Castrol MAGNATEC met DUALOCK-technologie is het resultaat na meer dan 10 jaar onderzoek en ontwikkeling door de onderzoekers van Castrol samen met één van de meest toonaangevende universiteiten ter wereld. De DUALOCK-technologie grijpt op moleculair niveau in elkaar en vormt een beschermend krachtveld:

  • Hecht zich: Castrol MAGNATEC hecht zich als een magneet aan de kwetsbare metaaloppervlakken en bewegende onderdelen in de motor van de auto terwijl die opwarmt.
  • Grijpt in elkaar: De unieke gepatenteerde moleculen in de DUALOCK-technologie grijpen in elkaar met andere MAGNATEC-moleculen en vormen een beschermend krachtveld.
  • Beschermt: Tests hebben aangetoond dat onze olie de motor van uw auto 50% betere beschermt tegen slijtage tijdens het opwarmen en bij opnieuw starten.

Castrol MAGNATEC Stop-Start met DUALOCK-technologie is ontwikkeld voor voertuigen met de nieuwste stop-startsystemen. Het biedt een continue bescherming en een lager brandstofverbruik vanaf elke start. Bekijk hier hoe DUALOCK werkt: