Castrol: dé oliepartner van Renault Sport én voor de Renault vakspecialist!

Het formule 1 seizoen gaat weer van start! De testdagen zitten erop en het Renault Sport Formule 1 team is er helemaal klaar voor, samen met Castrol. Al sinds 1899 heeft Castrol met haar baanbrekende smeermiddelen bijgedragen aan talloze wereldsnelheidsrecords en autosport overwinningen. Anno 2018 is Castrol officieel partner van het Renault Sport Formula One team, met een gezamenlijke ambitie om de beste in de Formule 1 te zijn.

Deze sportieve alliantie tussen Renault en Castrol biedt talrijke mogelijkheden voor een Renault vakspecialist om zich nog verder te profileren richting haar (potentiële) klanten:

  • Renault-approved smeermiddelen – hoogwaardige Castrol Professional motor- en transmissie-oliën die 100% voldoen aan de oliespecificaties van Renault.
  • Overtuig uw klanten – de aanbeveling van het Renault F1 team zal uw klanten het vertrouwen geven dat Castrol de béste olie voor hun Renault wagen is.
  • Geniet van het imago en de uitstraling van een topmerk – met het Castrol Service werkplaatsprogramma straalt uw garagebedrijf kwaliteit en betrouwbaarheid uit (u bepaalt natuurlijk zelf hoe en hoeveel!)
  • Professioneel smeeradvies – laat u adviseren door een erkende Castrol specialist over de beste én voordeligste oliën voor uw wagenpark.

Kortom, met Castrol haalt u niet alleen kwaliteitssmeermiddelen in huis, maar ook een merk met een grote herkenbaarheid, betrouwbare uitstraling én relatie met Renault Sport!

Meer weten over de mogelijkheden van Castrol voor uw garagebedrijf? Als de Castrol Authorised Distributor voor Zuid-Nederland vertelt Van Kessel Olie u hier graag alles over. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.