Castrol smeermiddelen voor garagebedrijven

Met meer dan 100 jaar ervaring staat Castrol garant voor de beste kwaliteit, hoge prestatie en vooraanstaande technologie in smering. Castrol is dan ook wereldwijd de ‘first-fill’ partner van de grootste automerken. Samen ontwikkelen zij innovatieve smeermiddelen die perfect zijn afgestemd op de nieuwste motoren en die voldoen aan de smeertechnische eisen van autoconstructeurs. Dat maakt Castrol tot wat het vandaag de dag is: It’s more than just oil, it’s liquid engineering!

Waarom kiezen voor Castrol olie?

 • Compleet assortiment voor garagebedrijven
  Castrol levert alle oliën die een modern garagebedrijf nodig heeft: motoroliën, transmissie oliën, rem-, stuurbekrachtigings- en koelvloeistoffen, vetten, motorshampoos, enz. Voor vrijwel elke auto heeft Castrol alle geschikte smeermiddelen in haar assortiment.
 • First fill partner van autocontructeurs
  Castrol werkt nauw samen met vooraanstaande OEM’s zoals Audi, Ford, Honda, Jaguar Land Rover, Seat, Skoda, Tata, Volkswagen en Volvo. Geen enkel merk heeft zoveel samenwerkingen met autofabrikanten!
 • Wereldwijd bekend merk
  Lift mee op de uitstraling van een topmerk: de groen rode kleuren van Castrol zijn wereldwijd bekend. Zij versterken bij klanten het gevoel van betrouwbaarheid en kwaliteit.
 • Castrol Service garageconcept
  Met het Castrol Service programma ontvangt u extra ondersteuning richting uw klanten.
 • Een regionale en servicegerichte distributeur
  Van Kessel Olie B.V. is sinds 2001 Castrol Autorized Distributor voor autobedrijven en vakgarages in Zuid-Nederland. Onze medewerkers adviseren u graag over de meest geschikte én voordeligste Castrol producten voor uw wagenpark. Dankzij onze grote voorraad en eigen wagenpark kunnen wij alle courante producten – van 12x 1 literflessen tot bulk – steeds snel leveren.

Ja, ik wil graag meer weten over Castrol voor garagebedrijven

  Topkwaliteit smeermiddelen
  First-fill partner van VW, Audi, Seat, Skoda, Ford, Honda, Volvo, enz.
  Regionale leverancier
  Persoonlijk smeeradvies

  Castrol EDGE

  Castrol EDGE versterkt met TITANIUM FST is de krachtigste en meest geavanceerde olie van Castrol. Het vermindert de wrijving en maximaliseert de prestaties van de motor. Het Titanium vangt zéér goed schokken op en voorkomt zo metaal-op-metaal contact.

  • Tot 45% sterker dan een vooraanstaande concurrent
  • Tot 15% minder wrijving tussen de metalen onderdelen
  • Behoudt tot 140 uur langer zijn oliefilmsterkte

  Castrol MAGNATEC

  Castrol MAGNATEC met DUALOCK-technologie beschermt de motor direct vanaf het moment dat de motor wordt gestart. Door de actieve moleculen die zich als een magneet vast hechten aan kritieke onderdelen en zo een extra beschermlaag vormen vanaf de start en tijdens het opwarmen.

  • 20% meer bescherming tegen schadelijke slijtage die optreedt tijdens het stoppen en optrekken
  • Aanzienlijke reductie van motorslijtage waardoor het oppervlak van metalen onderdelen tot 15x vlakker blijft

  Castrol GTX

  Castrol GTX met ULTRACLEAN is een van de meest vertrouwde motoroliën ter wereld en helpt de levensduur van de motor te verlengen. Het breekt bestaande sludge af, verwijdert deze en beschermt de motor tegen het vormen van sludge in de toekomst.

  • Tot 50% betere bescherming tegen de vorming van afzetting, in vergelijking met de strengste industrienormen
  • Verlengt de levensduur van de motor

  Voor welke toepassing dan ook, de formuleringen van Castrol zijn perfect afgestemd om er het beste uit te halen. Kies vandaag nog voor Castrol en biedt uw klanten de beste kwaliteit smeermiddelen in combinatie met de uitstraling van een betrouwbaar merk.

  Ja, ik wil graag meer weten over Castrol olie

  Ja, ik wil graag meer weten over Castrol voor garagebedrijven

   Topkwaliteit smeermiddelen
   First-fill partner van VW, Audi, Seat, Skoda, Ford, Honda, Volvo, enz.
   Regionale leverancier
   Persoonlijk smeeradvies