BP introduceert 1 tolbox voor EETS tolbetalingen in heel Europa

Het zal u niet zijn ontgaan: in 2018 staat een grote verandering op stapel voor internationale transportbedrijven met de introductie van het zogenaamde European Electronic Toll Service-systeem (EETS). Met de unieke BP Tolbox voor EETS heeft u slechts één tolkastje in uw voertuig nodig om automatische tolbetalingen te kunnen doen in heel Europa. Dat maakt uw dagelijkse werk een stuk eenvoudiger én bespaart u geld.

Minder tijd, meer gemak

De splinternieuwe BP Tolbox is speciaal ontworpen voor het nieuwe pan-Europese EETS-systeem en vervangt alle On Board Units (OBU’s) die tot nu toe nodig waren om in verschillende Europese landen tol te kunnen betalen. Dat scheelt u niet alleen ruimte in uw voertuigen, maar levert ook gemak en tijdswinst op. De installatie van de BP Tolbox is zeer eenvoudig zelf uit te voeren. Bovendien kan de OBU op afstand geüpdated worden. Wanneer meer landen zich aansluiten bij EETS, kunnen deze dus eenvoudig op de tolbox worden geactiveerd, zonder dat dit u enige extra tijd kost. Nog meer voordelen? Klik hier.

Landen

De eerste landen waar de nieuwe BP Tolbox voor EETS vanaf april 2018 gebruikt kan worden zijn Oostenrijk, België (Liefkenshoektunnel), Frankrijk, Italië, Polen (alleen de A4), Portugal in Spanje. In de loop van 2018 / 2019 zullen hier Duitsland, Hongarije, Noorwegen, de Oresund en Storebaelt brug (Denemarken), Polen en Slovenië aan worden toegevoegd. Tsjechië en Slowakije volgen naar verwachting vanaf 2020 / 2021.

Technologie

De BP Tolbox voor EETS is voorzien van de allernieuwste Telepass OBU-technologie en is bovendien uitgerust met verschillende handige eigenschappen, zoals telematica voor het lokaliseren van voertuigen en slimme functionaliteiten voor onder meer wagenparkbeheer en rapportages (binnenkort beschikbaar). De innovatieve technologie in de BP Tolbox maakt het ook mogelijk om gegevens tussen verschillende voertuigen uit te wisselen. Als ondernemer of wagenparkbeheerder heeft u dus altijd inzicht in uw toluitgaven.

Onze EETS pakketten

Speciaal voor deze nieuwe EETS-tolbox heeft BP modulair opgezette pakketten samengesteld, die precies aansluiten op uw specifieke behoeften. U kunt de BP Tolbox combineren met het basis-, uitgebreide of complete pakket. Welk pakket u ook kiest, u profiteert altijd van geen vaste servicekosten, geen borg, geen toeslag voor personalisering van de OBU en geen verzendkosten. Overigens kan uw aanbiedingspakket te allen tijde zonder problemen worden geüpgraded.

Bestel de tolbox nu

Wees er dus snel bij, bestel de BP Tolbox voor EETS vandaag nog en ervaar het gemak van onze nieuwste Europese toloplossing!

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw Van Kessel Olie accountmanager. Wij zijn er om u verder te helpen!