Bezoek ons op de Technische Industriële Vakbeurs te Hardenberg

Van 18 t/m 20 september vindt alweer de 20e editie van de Technische Industriële Vakbeurs (TIV) plaats in de Evenementenhal te Hardenberg. Inmiddels is de TIV uitgegroeid tot hét kennisevent voor de slimme maakindustrie in Nederland.

Van Kessel Olie met Quaker metaalbewerkingsvloeistoffen

Ook Van Kessel Olie zal aanwezig zijn op deze vakbeurs, om precies te zijn op de stand van Quaker metaalbewerkingsvloeistoffen. Graag stellen wij daar de nieuwe generatie emulsies aan u voor, inclusief de FLEXICOOL technologie en de nieuwe hoogwaardige snijolie op basis van de geavanceerde ster technologie QUAKERCUT XP.

Van Kessel Olie is de distributeur van Quaker metaalbewerkingsvloeistoffen voor Zuid- en West-Nederland. We bieden een compleet assortiment metaalbewerkingsvloeistoffen aan en helpen u graag bij het vinden van de meest geschikte producten voor uw productieprocessen. Dankzij ons officiële distributeurschap bent u ook gegarandeerd van een gedegen technische ondersteuning. Kijk hier voor meer informatie.

Tijdens de beurs beantwoorden onze accountmanager Marco Schot en de experts van Quaker graag al uw vragen en geven u graag informatie over de geavanceerde producten van Quaker. U vindt ons op standnr. 459. De beurs is dagelijks geopend van 13:00 tot 21:00 uur.

Gratis naar de Technische Industriële Vakbeurs

De toegang tot de beurs is gratis! Het enige wat u moet doen, is online uw ticket(s) aanvragen op www.evenementenhal.nl/tiv-hb. Meer informatie over de TIV – inclusief adresgegevens en alle praktische info – vindt u hier.

Graag tot in Hardenberg!