Bezoek ons op de Metavak 2018 te Gorinchem

Metavak, hét evenement voor de metaalbranche, vindt dit jaar voor de 14e keer plaats van 30 oktober t/m 1 november in Evenementenhal te Gorinchem. De beurs is dagelijks geopend van 13:00 tot 21:00 uur. Natuurlijk mag Quaker hier niet aan ontbreken, kom ook en bezoek ons op de stand van Quaker.

Quaker

U bent van harte welkom op de stand van Quaker metaalbewerkingsvloeistoffen waar wij, Van Kessel Olie, als exclusieve distributeur voor Zuid-Nederland u graag ter woord staan. Graag stellen wij daar de nieuwe generatie emulsies aan u voor, inclusief de FLEXICOOLtm technologie en de nieuwe hoogwaardige snijolie op basis van de geavanceerde ster technologie QUAKERCUT® XP.

Onze accountmanager Marco Schot en de experts van Quaker beantwoorden al uw vragen en geven u graag informatie over de geavanceerde producten van Quaker. U vindt ons op standnr. 122.

Gratis entree

De toegang tot de beurs is gratis! Stuur een mail naar [email protected] voor instructies en registratiecode. Meer informatie over de Metavak 2018 – inclusief adresgegevens en alle praktische info – vindt u hier.

Graag tot dan!