Argos Oil introduceert P-OAT-37 koelvloeistof voor elektrische auto’s

Om in te spelen op het groeiend aantal elektrische auto’s introduceert het Nederlandse smeermiddelenmerk Argos onder de naam COOLANT LL P-OAT-37 een koelvloeistof voor elektrische auto’s.

Argos Oil COOLANT LL P-OAT-37 is een Long Life organische koelvloeistof voor de koelsystemen voor de e-motor, lader en de vermogenselektronica van elektrische auto’s. Dit product is geschikt voor zowel gesloten als open koelsystemen ontwikkeld van met name Japanse auto’s. Het bevat geen nitrieten, aminen, silicaten en boraten.

Specificaties

ASTM D 3306 / D 6210
JIS K 2234-2006 Class II
Honda type 2
Mazda FL22
Mitsubishi dia queen super long life
Nissan L225N
Subaru 16128
Suzuki ( Super ) long life coolant
Toyota TSK 2601G-8A

Argos Oil COOLANT LL P-OAT-37 een koelvloeistof op basis van ethyleenglycol, geheel organische additieven en fosfaat. Het biedt een langdurige bescherming tegen kalk-afzettingen, schuimvorming en sludge. Argos Oil COOLANT LL P-OAT-37 heeft een lage geleidbaarheid en is daarom uitermate geschikt voor elektrische en hybride motoren van Aziatische merken.

Wilt u graag meer informatie over prijzen en verpakkingen? Neem dan contact op met onze medewerkers op het nummer 0492-34 12 21 of via e-mail [email protected].