Alle Van Kessel Olie tankstations in één overzichtelijke online tool

Wist u dat u met de Van Kessel Olie tankpas inmiddels al bij meer dan 30 tankstations terecht kunt? Deze vindt u nu allemaal overzichtelijk terug in een handige zoekmodule op onze website. Hiermee vindt u gemakkelijk en snel het dichtstbijzijnde tankstation waar u met uw Van Kessel Olie tankpas terecht kunt. Daarnaast kunt u ook zoeken op brandstofsoort, highspeed pompen en/of AdBlue, heel handig voor uw chauffeurs onderweg!

Ook voor uw smartphone of tablet

De zoekmodule is ook te installeren als webapp* op uw mobiele telefoon of tablet zodat u het tankstationoverzicht altijd bij de hand heeft. U kunt ook heel eenvoudig het dichtstbijzijnde station in uw buurt zoeken en meteen op uw telefoon de navigatie naar het station starten.

* Een webapp is een snelkoppeling op het startscherm van uw mobiele apparaat naar een website. U hoeft niet naar een App of Play Store om een webapp te installeren, maar plaatst eenmalig een snelkoppeling op uw startscherm. Geen gedoe met allerlei machtigingen en toegangsrechten, maar wel met één druk op de knop het overzicht bij de hand.

Tip: deel uw locatie met de webapp en vind nog sneller het dichtstbijzijnde tankstation in de buurt waar u zich op dat moment bevindt.

Hoe plaats ik de Van Kessel Olie webapp op mijn smartphone?

Heel eenvoudig: open op uw telefoon of tablet de mobiele versie van de tankstation zoekmodule. Plaats vervolgens de zoekmodule via de knop ‘pagina toevoegen’  op het startscherm van uw toestel. Deze knop staat en/of ziet er per type telefoon iets anders uit:

Android: Ga naar het menu balkje onder of boven in uw browser en klik op ‘pagina toevoegen aan’, selecteer vervolgens ‘startscherm’.
iPhone: Klik op het icoontje met het vierkantje en pijl dat naar boven wijst onderin de balk en vervolgens op ‘Zet op beginscherm’.

Heeft u nog vragen over ons tankstation netwerk of de Van Kessel Olie tankpas? Aarzel dan niet en neem contact op met onze Helpdesk VKO tankpassen.