15 jaar TRAXX: een hele logistieke operatie!

De afgelopen 15 jaar hebben wij op de meest uiteenlopende plaatsen TRAXX Diesel mogen leveren. 3x per week lossen bij een transportbedrijf met meer dan 100 trucks of 2x per jaar in het verwarmingstankje van een particuliere woning? Containerkranen, bietenrooiers, veerboten of energiecentrales afvullen? Brandstof leveren aan een cruiseschip, op popfestivals, in steengroeves of bij het PSV stadion? Onze tankwagens komen écht overal. Dit alles was natuurlijk niet mogelijk zonder een gedegen onderliggende logistieke organisatie.

Alle hoeken van Nederland

Leveranciers Van Kessel Olie (Milheeze), Dalhuisen Olie (Epe), Schouten Olie (Alphen aan den Rijn) en Slump Oil (Heerenveen) brengen dagelijks TRAXX Diesel en TRAXX Zero naar bedrijven in alle hoeken van Nederland. Zij werken altijd met eigen planners, tankwagens en chauffeurs, zodat ze het logistieke proces ten allen tijde stevig in eigen handen houden. Technische hulpmiddelen zoals boordcomputers en inhoudsmeetsystemen optimaliseren de ritplanning en voorkomen droogvallers. Hierbij staat een correcte dienstverlening steeds centraal: tijdig en conform afspraak brandstof leveren, zodat de bedrijfsvoering van de klant nooit in het geding komt.

Klimaatneutraal transport

Bij een CO2-vriendelijke brandstof hoort natuurlijk ook CO2-vriendelijk transport. Daarom participeren de TRAXX leveranciers in het Lean & Green netwerk voor duurzame logistiek en laten wij onze tankwagens uiteraard ook op TRAXX Zero klimaatneutrale diesel rijden. Resultaat: volledig CO2-neutraal transport waarbij wij in 5 jaar tijd meer dan 20% CO2-reductie hebben gerealiseerd en de complete restuitstoot compenseren.

Meer weten? Bekijk hier de infographic met feiten en cijfers over TRAXX brandstofleveringen in 2017.