Week van 8 januari: tankstations Doornhoek, Dongen, De Amert en Oirschot tijdelijk niet beschikbaar

Binnenkort vinden er op een aantal Elan en Greenpoint tankstations werkzaamheden plaats. De betaalterminal wordt dan vervangen en gemoderniseerd. Tijdens deze werkzaamheden is het niet mogelijk om te tanken..

Op de volgende data worden deze stations aangepast:

Maandag 8 januari  :  Greenpoint, Doornhoek 4115, Veghel
Dinsdag 9 januari  :  Elan, Tramstraat 66 R, Dongen
Woensdag 10 januari  :  Greenpoint, De Amert 405, Veghel
Vrijdag 12 januari  :  Elan, Spoordonkseweg 28, Oirschot

De werkzaamheden zullen telkens ’s morgens om 8u00 beginnen en duren naar verwachting bij de Elan stations tot 13u00 en bij de Greenpoint stations tot ongeveer 16u30. Tijdens deze werkzaamheden is het helaas niet mogelijk om te tanken.

Alternatieve tanklocaties

Als alternatief kunt u op deze dagen met uw Van den Broek tankpas of VKO tankpas tanken bij onderstaande tankstations (geschikt voor personen- en vrachtwagens):

  • Elan, Belsebaan 15, Alphen (NB)
  • Elan, Noorddijk 7, Helmond
  • Elan, De Sonman 34, Moergestel
  • Elan, Middelweg 16, Nieuwkuijk (alleen diesel)
  • Elan, De Hoefslag 1, Zeeland (alleen diesel)
  • Greenpoint, De Amert 405, Veghel (uitgezonderd 10 januari)
  • Greenpoint, Doornhoek 4115, Veghel (uitgezonderd 8 januari / alleen diesel)

De aanpassingen aan het elektronische systeem hebben slechts minimale gevolgen voor u. De gebruiksinstructies zijn iets anders, maar dit wordt duidelijk op het scherm aangegeven. Wenst u na het tanken een bon, toets dan op de “Bon” toets en voer uw pompnummer in.

Wij danken u alvast voor uw begrip en medewerking. Op deze manier zijn onze tankstations weer klaar om u in de toekomst optimaal van dienst te zijn. Heeft u nog vragen over dit bericht, dan kunt u contact met ons opnemen op het nummer 0492-79 26 02 of technischedienst@vankesselolie.nl.